Cauta
Imagine pentru categorie Detoxifiere-Drenaj

Detoxifiere-Drenaj

Detoxifierea reprezintă un proces natural de eliminare și de neutralizare a toxinelor din organism. Colonul, plămânii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care joacă un rol important în procesul de detoxifiere.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

EMUNDREN - pentru detoxifierea organismului (250 ml)

Util în eliminarea deșeurilor metabolice. Acesta este un depurativ, siuretic și detoxifiant, ideal pentru drenajul organelor excretoare, adecvat în special pentru schimburile de sezon deoarece ajută la curățarea organismului (250 ml).
125,00 lei

Drenerin - pentru drenaj limfatic

Supliment alimentar ale căror componente favorizează drenarea fluidelor corpului, purifică funcțiile organismului, dar și funcția microcirculației.
114,00 lei

DEPUDERM - pentru acnee

Este folosit în mod tradițional pentru a purifica sângele și pielea.
99,40 lei

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
253,00 lei

EPAPHIT CAPSULE - pentru flux biliar

Ajută la detoxifierea ficatului, reglează fluxul bilei, reduce nivelul de colesterol, reduce valorile transaminazelor. Este util în caz de leziuni hepatice de origine toxică.
143,00 lei

MICOTHERAPY REISHI - pentru imunitate

150 + antioxidant si 200 + fitonutrienti
261,00 lei