Cauta

ZEOLITE Clinoptilolite ATTIVATA

237,00 lei
Cea mai eficientă detoxifiere naturală pentru a elimina toxinele, metalele toxice și radicalii liberi
+ -

- Zeolitul este un mineral microporos de origine vulcanică. Chimic este compus din hidrați de aluminosilicați din metale alcaline.

- Cunoscut mai ales pentru efectele sale de detoxifiere care permit reducerea semnificativă a prezenței metalelor grele, a radicalilor liberi și a unei serii întregi de toxine (din acest motiv se mai numește „buretele inteligent” sau, de asemenea, „măturatorul corpului”).

Beneficii:

- Studii recente privind utilizarea clinoltilitului zeolit ​​activat în combinație cu terapiile standard au evidențiat:

 • Acțiunea sa pozitivă asupra sistemului circulator, asupra tensiunii arteriale, asupra recuperării după un atac de cord.
 • Efecte benefice asupra sistemului digestiv, în special asupra hiperacidității gastrice și a ulcerelor duodenale.
 • Efecte benefice asupra reumatismului, asupra tratamentului infecțiilor renale și asupra tratamentului patologiilor dermatologice prin aplicarea directă a pulberii pe numeroase afecțiuni ale pielii.
 • Capacitatea adjuvantă a zeolitului în timpul și după tratamentele cu medicamente - chimioterapie și radioterapie - care constă în îndepărtarea reziduurilor chimice nocive lăsate de organism la sfârșitul terapiei.

Acțiune pozitivă asupra:

 • sistemului circulator
 • tensiunii arteriale
 • recuperare după atac de cord
 • sistemului digestiv
 • hiperacidității gastrice
 • ulcerelor duodenale
 • asupra reumatismului
 • infecțiilor renale
 • patologiilor dermatologice prin aplicarea directă a pulberii pe numeroase afecțiuni ale pielii.

- Pentru realizarea acestui produs am ales să folosim doar zeolit ​​de clinoptilolit (garantat cel puțin 99,9%) activat 100%.

- Numeroase studii iau în considerare acest tip particular de zeolit ​​și posibilele sale aplicații în medicină.

- Clinoptilolitul este un tip particular de zeolit ​​care are o dimensiune mai fină în comparație cu altele, cum ar fi cabasatul sau filipsitul. Datorită acestei caracteristici, clinoptilolitul este capabil să lucreze mai profund, mai eficient și mai în siguranță pentru organism.

- Activare înseamnă aplicarea unui proces chimic, chimic-fizic sau fizic pe un material. Această procedură este folosită astfel încât acest material să poată reacționa mai repede: cu cât este activat acest material, mai mult cu atât se poate spune că acțiunea sa este rapidă și eficientă.

- Datorită unei metode de activare implementată cu utilizarea unor mori speciale, structura particulelor de zeolit dobândește proprietăți particulare care - combinate cu creșterea suprafeței - permit să lege mai rapid și stabil toxinele și metalele. Gândiți-vă doar că procesul de activare vă permite să treceți de la o acțiune pe aproximativ trei metri pătrați pe gram de zeolit ​​la unul de peste 250 de metri pătrați pe gram. Este un proces pur fizic.

CUM SE UTILIZEAZĂ:

 • Pentru tratamente topice, umeziți pulberea și aplicați-o pe zonele afectate. Se lasă să acționeze și se usucă timp de 30-40 de minute. Îndepărtați cu mișcări rotative cu puțină presiune pe zona indicată (tip de decojire).
 • Pentru utilizare orală (pulbere): 1 linguriță de cafea într-o jumătate de pahar de apă caldă cu o jumătate de oră înainte de masă de 3 ori pe zi (dimineața, amiaza, seara).
 • Pentru administrare orală (capsule): 2 capsule de 500 mg de 3 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de mese (dimineața, amiaza, seara).

- Doze calculate pentru o persoană care cântărește 80 kg.

- În cazul stresului oxidativ ridicat este posibilă dublarea dozei.

- În primele 2 săptămâni de la administrare, se recomandă începerea cu testul de bază.

- Zeolite poate fi luat nu numai cu apă naturală necarbonatată, ci și cu lapte, iaurt, sucuri și sucuri de fructe.

- În timp ce luați Zeolite, se recomandă să bea întotdeauna multă apă (1,5-3 litri pe zi).

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*