Cauta
Imagine pentru categorie Wellness

Wellness

Sintagma "wellness" provine din alăturarea a două cuvinte din limba engleză: well-being care înseamnă “stare de bine” și fitness care se referă la “a fi în formă”. „Wellness” așadar face trimitere atât la sănătatea fizică, cât și la cea psihică, înglobând o mulțime de remedii pentru diferite probleme de sănătate, activități de fitness, dar și activități de relaxare.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

ARGI TAB - pentru afectiuni cardiovasculare

Arginina este un aminoacid bazic, utilă pentru sistemul cardiovascular, hepatic, renal, nervos.
123,00 lei

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

CA effect Calcio organico

CA effect ideal pentru afecțiunile musculo-scheletice.
95,00 lei

Crema ganozone - pentru reducerea ridurilor

Cremă care reduce ridurile existente, revitalizează celulele, fiind utilă împotriva petelor cutanate. Este eficientă în ceea ce privește îmbătrânirea dermului, conferind elasticitate și strălucire pielii.
275,00 lei

Epa 369

Supliment alimentar pe bază de acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu vitamina E naturală.
132,00 lei

Estromin - pentru reglarea ciclului menstrual

Supliment alimentar pe bază de extracte din plante, zinc și vitamina B6, util pentru a contracara tulburările ciclului menstrual și care ajută la reglarea activității hormonale.
172,00 lei

Flogisen - pentru durerile articulare, musculare si ale tendoanelor

Supliment alimentar pe bază de turmeric, ce prezintă o acțiune antiinflamatorie a mușchilor și articulațiilor, ajutând la contracararea inflamației cauzate de îmbătrânirea celulară.
229,00 lei

FLUIDOFER - fier cu germoderivate

FIER natural, în combinație cu grupul de vitamine B, gastroprotejat pentru o asimilare și absorbție eficientă, cu tolerabilitate excelentă, fără efecte oxidative, cu biodisponibilitate maximă.
161,00 lei

MG effect - 60 capsule

MG effect - 60 capsule
99,00 lei

Melacol 60 cps

Pentru menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge
174,00 lei

MELATONINA 500 - bun pentru insomnii

MELATONINA combate insomnia, este un foarte bun atioxidant anticancerigen, fiind de asemenea utilă și în cazul bolilor cardiovasculare.
58,00 lei

MENOPAUSA+ pentru menopauza

Îmbunătățește bunăstarea femeilor și trofismul osos la menopauză.
136,00 lei

Performance Brain 60 cps

Supliment alimentar pentru studenți, sportivi
279,00 lei

T-MAG - Magneziu

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din corpul nostru, regleaza mai mult de 325 de reacții biochimice și este esențial pentru absorbția de calciu.
142,00 lei

Omega max

164,00 lei

OMEGAVD

Supliment alimentar pe bază de Ulei de Krill Superba Boost® standardizat în acizi grași Omega 3 (EPA și DHA) Raport Omega 3/6 de 15:1, de până la 4 ori mai asimilabil decât uleiul de pește, datorită prezenței fosfolipidelor conținut ridicat de ingrediente active. Ajung cu ușurință la toate țesuturile corpului si creierul.
211,00 lei