Cauta

VIVIFLOR PLUS - pentru disbioza

Producator: AVD
121,00 lei
O singură linguriță conține 1 miliard de fermenți lactici vii.
+ -

Reface flora bacteriană intestinala, astfel ajutand in cazul sindromului de " colon iritabil ". Reglează tranzitul intestinal , atât în cazul diareei , cat si in cazul constipatiei,  stimuleaza peristaltismul intestinal, ajuta  la reținerea apei în intestin, ajuta la o mai bună absorbție a nutrienților,  reduce inflamarea si stimuleaza regenerarea mucoasei colonului, intareste sistemul imunitar , protejeaza impotriva infectiilor fungice  și bacteriene, impotriva bolilor hepatice si oboselei cronice .Oligozaharidele din fructe din gama VIVIFLOR garantează un gust excelent, dar cu o valoare calorică scăzută (2 Kcal / g.). Utilizarea Viviflor PLUS pulbere pentru îndulcirea oricărei băuturi este posibilă și pentru diabetici, deoarece nu provoacă un răspuns insulinemic. Caracteristicile chimice naturale ale FOS conținute în Viviflor nu permit hidroliza în partea superioară a sistemului digestiv, permițând astfel atingerea totală a colonului; sub această formă își pot exercita pe deplin efectul bifidogen și reechilibrant asupra florei bacteriene intestinale. Asocierea cu Inulina din Agave (fibre cu lanț ramificat) ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal, în timp ce prezența supernatantului favorizează creșterea și hrănirea florei intestinale.

COPII: 1 lingură de cafea dimineața, pentru a fi dizolvată în orice băutură.

ADULȚI: 2-4 lingurițe dimineața, pentru a fi dizolvate în orice băutură

Măriți doza după cum este necesar

Pentru femei: Viviflor plus, o linguriță dimineață asociată, la subiecții care suferă de constipație obișnuită, cu 1 sau 2 capsule LAXAFLOR seara, înainte de culcare cu apă sau, în cazurile cele mai încăpățânate, cu 1-2 grani di lunga vita

Pentru cei care fac sport: cel puțin o lingură pe parcursul zilei, pentru a evita disbioza intestinală

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
225,00 lei

Mega Acidophilus - 75 CPS

O capsula contine 3,5 miliarde de fermenti lactici vii
206,00 lei

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
116,00 lei