Cauta

VEGAN B

150,00 lei
Supliment alimentar 60 CPS Vitamina B 100% natural, excelent și pentru copii
+ -

Vegan-B - Supliment alimentar pe bază de Cultavit®, un complex de plante bogat în vitamine B sub formă naturală, util în promovarea metabolismului energetic contribuind la reducerea oboselii.

Vegan-B este un produs complet natural pe bază de Cultavit® un complex de vitamine B obținute din germeni de hrișcă (Fagopyrum esculentum), crescute printr-un proces avansat de hidrocultură, unic în lume.

- Vegan-B, datorită concentrației sale ridicate, reprezintă o alternativă naturală la vitaminele B, obținute de obicei prin sinteză chimică. Se știe că vitaminele în formă naturală sunt mai bine tolerate de organism decât cele sintetice și au, de asemenea, caracteristici organoleptice și de stabilitate mult superioare.

- Hrișca este un pseudocereal, fără gluten și aparține familiei Polygonaceae. Medicina tradițională pe bază de plante raportează deja utilizările și beneficiile hrișcului pentru susținerea organismului în funcțiile sale vitale.

- Vegan-B reprezintă un produs natural bogat în tiamină (vit. B1), riboflavină (vit. B2), niacină (vit. B3), acid pantotenic (vit. B5), piridoxină (vit. B9) și cobalamină (vitamina B12), într-un fitocomplex, cel al hrișcului, care favorizează activitatea nutrițională a vitaminelor prezente.

- Utilizarea Vegan-B® poate fi o alternativă valabilă la vitaminele de origine sintetică, atribuind o valoare adăugată semnificativă produsului final. Produsul este potrivit și pentru dietele vegetariene și vegane și este garantat fără alergeni.

Ingrediente:

Cultavit®: complex vegetal de vitamine B din hrișcă (Fagopyrum esculentum Moench.) Fruct întreg. Capsule vegetale (hidroxipropilmetilceluloză).

Conținutul de ingrediente pe capsulă:

Cultavit® hrișcă 500 mg; Vitamina B1 (tiamina) 1 mg; Vitamina B2 (riboflavină) 1,4 mg; Vitamina B3 (niacină) 17 mg; Vitamina B5 (acid pantotenic) 6,4 mg; Vitamina B6 (piridoxină) 0,9 mg; Acid folic 200 mcg; Vitamina B12 (cianocobalamină) 2,5 mcg; Biotină 55 mcg.

Mod de utilizare:

1 capsulă pe zi.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei