Cauta

T-MAG - Magneziu

Producator: AVD
142,00 lei
Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din corpul nostru, regleaza mai mult de 325 de reacții biochimice și este esențial pentru absorbția de calciu.
+ -

Stresul , ritmul de viață, dietele dezechilibrate, au tendința de a consuma rezervele de magneziu foarte repede și pot duce la simptome de deficit de magneziu, cum ar fi oboseala, anxietatea, tremuratul, insomnii, tulburări de concentrare, crampe, constipație, tahicardie, hipertensiune și sindrom premenstrual. Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din corpul nostru, regleaza mai mult de 325 de reacții biochimice și este esențial pentru absorbția de calciu. Magneziu tinde să fie eliminat în urină, dar asocierea sa cu vitamina B6 si Taurina amplifică capacitatea de penetrare intracelulară și reduce drastic posibilitatea eliminarii nedorite a acestuia. Componentele T Mag lucreaza sinergic, sporind capacitatea de a gestiona stresul psiho-fizic; favorizând activarea metabolismului energetic al celulei și contribuie la îmbunătățirea transmisiei neuromusculare și capacitatii de a folosi oxigenul.
T- MAG®:promovează o creștere a nivelurilor de concentrare și atenție și are un efect pozitiv asupra memoriei.

T-mag2 GLICEROFOSFAT DE MAGNEZIU

Glicerofosfat de magneziu este una dintre formele cele mai biodisponibile de magneziu. Este asimilat în mod optim de catre organism și garantează o toleranță gastro-intestinala mare. Regleaza peste 325 de reacții enzimatice și controlează sinteza acizilor nucleici (ADN și ARN), regleaza permeabilitatea celulară și contracția musculară. Esențial pentru absorbția de calciu. Participă activ în reacțiile responsabile de producerea energiei (ciclul Krebs).

T-mag TAURINA

Taurina stabilizează și menține integritatea membranei celulare. Ajuta funcționalitatea creierului, inimii, ochilor și sistemului vascular. Modulează fluxul de calciu și
magneziu, care reglementează contractia muschiului inimii. Îmbunătățește
metabolismul hepatic și are o acțiune de detoxifiere. Exercită o stabilizare și calmare sistemului nervos. În sport, îmbunătățește performanța cardiacă, în timpul efortului fizic.

T-mag VITAMINA B6

Vitamina B6: este esențială pentru sinteza neurotransmitatorilor. Îmbunătățește capacitatea de a gestiona stresul. Ajuta în sinteza hemoglobinei și este un factor major în producerea de celule rosii din sange. Aceasta ajuta transformarea
homocisteinei în cisteină. Este esențiala pentru sinteza ADN-ului și ARN-ului. Activeaza enzimele implicate în metabolismul de carbohidrati, grasimi si proteine​​.

Mod de administrare:

1-2 capsule de 2 ori pe zi, înainte de mese

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*