Cauta

Sytri DK2

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

Producator: AVD
SKU: 8059173431069
270,00 lei
Pe bază de flavone polimetoxilate, tocotrienoli, vitamina K2 microîncapsulată și vitamina D3 vegană din Lichen.
+ -

Unul dintre factorii de risc în alimentația modernă este reprezentat de excesul de grăsimi saturate și de zaharuri simple și de lipsa fibrelor și a antioxidanților, care combinate cu nivelul ridicat de inflamație sistemică care poate decurge din stilul de viață incorect, poate favoriza o acumulare de colesterol la nivelul nivel endotelial cu oxidare LDL și depozit de calciu extraos, primul pas în formarea plăcilor aterosclerotice. O dietă echilibrată și utilizarea suplimentelor specifice pot ajuta la transmiterea corectă a calciului în oase, la menținerea sub control a nivelurilor plasmatice de colesterol, trigliceride și a nivelului inflamator sistemic, pentru bunăstarea generală a sistemului cardiovascular și a țesutului osos.

SytriDK2 contine sinergia unica a vitaminei D3 (colecalciferol), forma activa a vitaminei D si a vitaminei K2 (menachinona-7), cu tocotrienoli si flavonoide din citrus nobilis cu actiune respectiv antioxidanta si antiinflamatoare si controlul nivelului lipidelor plasmatice. Sinergia dintre vitamina D3 și K2 este larg demonstrată: vitamina D3 promovează absorbția corectă a calciului și promovează producerea de proteine ​​care necesită vitamina K2 pentru a funcționa corect.

Acțiunea SytriDK2 este atât asupra sistemului osteoarticular, cât și asupra sistemului cardiovascular. Vitamina D3 este responsabilă de absorbția calciului care, în absența vitaminei K2 și a magneziului, tinde să se depună provocând calcificări coronariene care sunt un preludiu al fenomenelor de ateroscleroză.

Vitamina K2 favorizează fixarea calciului în oase și dinți, reducând riscul de fracturi, îmbunătățind densitatea osoasă și nivelul de mineralizare în afecțiuni precum osteopenia sau osteoporoza, care apar mai ales odată cu îmbătrânirea în combinație cu modificări hormonale precum menopauza și cu modificări. în metabolism (sindrom metabolic, diabet 2).

INGREDIENTE:

  • Citrus nobilis estr. pitic uscat. 40% în flavone polimetoxilate (PMF)
  • Tocotrienoli din palmier
  • Vitamina K2 VITAL® DELTA (Menachinona-7)
  • Vitamina D3 vegana (colecalciferol) din lichen
  • Agenți antiaglomeranți: amidon de porumb, gumă arabică, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu
  • DRcapsTM Capsule vegetale rezistente la acizi

PROPRIETĂȚILE COMPONENTE:

  • Flavone polimetoxilate și Tocotrienoli: favorizează reducerea nivelului de colesterol total din sânge, reducerea nivelului de LDL în sânge, reducerea nivelului de trigliceride în sânge, reducerea raportului dintre LDL/HDL.
  • Vitamina K2 VITAL® microîncapsulată cu un timp de înjumătățire de aproximativ 72 de ore cu puritate și biodisponibilitate ridicată: acțiunea vitaminei K2 este dublă: împiedică depunerea în sânge a calciului care circulă în sânge și pe care îl absorbim prin alimente. arterelor si tesuturilor moi, favorizand actiunea proteinei Gla asociata matricei si a osteocalcinei, esentiala pentru mineralizarea osoasa si a carei deficit duce la situatii de osteoporoza. În acest fel este favorizată calcificarea osoasă, scăzând în același timp riscul formării de „plăci” în artere și al calcificărilor tisulare.
  • Vitamina D3 vegana din lichenul islandez (2.000 UI): esentiala pentru metabolismul calciului si fosforului, mineralizarea osoasa si asimilarea vitaminei A, deficitul acesteia determina rahitism, osteomalacie si osteoporoza. Vitamina D3 favorizează contracția musculară și trofismul, combate diabetul și sindromul metabolic, stimulează sistemul imunitar prin scăderea incidenței infecțiilor și a unor boli autoimune și este un factor de protecție cardiovasculară.

CUM SE UTILIZEAZĂ:
1 capsulă pe zi, a se administra cu apă


FORMAT:
ambalaj cu 30 de capsule în blistere


NOTĂ:
se pastreaza la loc rece si uscat.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*