Cauta
Imagine pentru categorie Stomac

Stomac

Fiecare dintre noi se confruntă, la un moment dat, cu dureri de stomac supărătoare, însoţite de crampe, constipație sau flatulență, astfel că, în cazul în care aceste probleme rezistă este posibil ca nu doar sedentarismul și alimentația să fie de vină, ci şi alte afecţiuni ascunse.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
261,00 lei

GASTROPHIT - gastroduodenal

Recomandat în caz de gastrită, crampe, dispepsii, aciditate gastrică, ulcer gastroduodenal.
109,00 lei

ENZYMFLOR - enzime digestive

ENZYMFLOR este un supliment alimentar pe bază de enzime, ce este folosit ca un bun antioxidant, antiinflamator, antialergic și este recomandat chiar și în caz de cancer.
103,00 lei

MEGA ACIDOPHILUS - Probiotic pediatric

Excelent în pediatrie, util în cazul alergiilor și al dermatitei atopice (în special la copii). Are efect modulator asupra întregii flore intestinale. Joacă un rol important pentru producerea de acid lactic din lactoză (util în cazul intoleranței de lapte) și în producerea de antitoxine (cu efect antibiotic).
111,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
220,00 lei

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
261,00 lei