Cauta

STEA 7 - pentru steatoza hepatica

Producator: AVD
234,00 lei
STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.
+ -

STEA 7

 

Indicații:

STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.

NAFLD (Steatoza hepatică, care nu are legătură cu alcoolul) este caracterizată prin acumularea de lipide, în special
trigliceride, în interiorul vacuolelor hepatice (cel puțin 5%), fără semne histologice de inflamație, de exemplu hepatită, etiologie multifactorială și potențial regresiv. Acesta, este, prin urmare, un proces benign, a cărui prognostic variază în funcție de evoluția clinică ulterioară.
NASH (Steatohepatita, care nu are legătură cu alcoolul) reprezintă, în schimb, în general, stadiul succesiv, al celui de NAFLD, cu prezenţa unui proces inflamator cronic, histologic testat, adică hepatită, cu o potenţială evoluţie spre ciroza sau/şi carcinom hepatocelular.
NAFLD şi NASH ambele, reprezintă în ziua de astăzi, exemplele cele mai elocvente ale “daunelor mediului înconjurător” legate de stilul de viață actual, de nutriție, relația cu mediul înconjurător, „stresul de mediu” și al poluării acestuia.
Se configurează, în cadrul acestei modificări complexe a biometabolismului general al organismului, care are numele, universal cunoscut, de sindrom metabolic, ca o componentă hepatică a acestei stări patologice care derivă
în urma instaurării bazale a insulino-rezistenţei.
Nu se cunosc, nici astăzi, medicamente sigure şi active asupra Steatozei Hepatice, în măsura de a bloca trecerea de la NAFLD la NASH, de a favoriza o îmbunătăţire ecografică a degenerării hepatocitelor şi de a preveni evoluţia spre NASH, întrucât este necesară, în realitate, o acțiune multiplă, în același timp, să fie în măsură să remedieze anomaliile homeostaziei biologice ale parenchimului hepatic responsabil pentru steatoză și corelațiile cu procesele metabolice generale ale organismului.

Conform Dr. Barbarini, specialist în boli infecțioase și tropicale, gastroenterologie și endoscopie digestivă, la spitalul San Matteo din Pavia, STEA 7 este un nutraceutic, ce prezintă caracteristici unice, care poate îmbunătăţi funcţia hepatică şi poate reduce în mod semnificativ valorile care indică steatoza hepatică, fără efecte secundare.
Rezultatele studiului cu privire la Stea 7, condus de Dr. Giorgio Barbarini sunt: O SOLUŢIE SIMPLĂ PENTRU O PROBLEMĂ COMPLEXĂ. Stea 7 este rezultatul unui proiect medical, în premieră, proiect realizat de o companie italiană care, timp de 30 de ani a fost implicată în mod constant, în producția și comercializarea de nutraceutice, cu rezultate științifice importante, evitându-se astfel efectele secundare. Acest proiect este unul ambiţios, iar unul dintre obiective este, acela de a obţine formule de o eficientă deosebită şi dovedită, eficienta care devine aliatul terapeutului în îngrijirea persoanei.
Toate materiile prime din Stea7 sunt certificate şi atent selecţionate.
Studiile ştiinţifice au demonstrat reducerea valorilor care indica steatoza hepatica.
STUDIUL CLINIC al Dr. George Barbarini, specialist în boli infecţioase şi tropicale, gastroenterologie și endoscopie digestive, asistent medical executiv și șeful Direcției Serviciului de Ambulatoriu Boli Infecţioase şi Tropicale Fundaţia IRCCS San Matteo University of Pavia.

Coexperimentatori și structura: director medical Dr. Rowena , responsabil pentru NOA Limbiate,
Dr. Mariella Fault Director Medical NOA Limbiate, Dr. Giorgio Favaro consultant homeopat NOA Limbiate.

Mod de administrare: 

1 cps de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Ambalaj: 40 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei

MICOTHERAPY AURICULARIA - pentru sistemul cardiovascular

MICOTHERAPY AURICULARIA este un supliment alimentar, ce are o puternică acțiune asupra sistemului cardiovascular, fiind deosebit de util atunci când vine vorba de predispoziția bolilor cardiovasculare.
267,00 lei

Epa 369

Supliment alimentar pe bază de acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu vitamina E naturală.
132,00 lei

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei