Cauta

Serebiotin - Probiotic pentru mama si bebelus

Producator: AVD
191,00 lei
Serebiotin este un integrator alimentar cu 6 miliarde de bacterii lactice probiotice per capsula. Este util pentru imbunatatirea echilibrului florei intestinale si pentru sanatatea mamei si a bebelusului in timpul sarcinii si alaptarii. Formulat cu o sinergie de 3 tipuri de bacterii lactice, Serebiotin ajuta la productia de GABA si serotonina, imbunatateste calitatea probiotica si nutritionala a laptelui si sprijina sistemul imunitar al bebelusului. Disponibil intr-o cutie de 20 de capsule.
+ -

Serebiotin este un probiotic care ajuta la imbunatatirea echilibrului florei intestinale, fiind util pentru sanatatea mamei si a bebelusului in timpul sarcinii si alaptarii. Contine 6 miliarde de bacterii lactice probiotice per capsula, precum Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri si Bifidobacterium breve. Acestea ajuta la productia de GABA si serotonina, imbunatateste calitatea probiotica si nutritionala a laptelui si sprijina sistemul imunitar al bebelusului. Formulat cu ingrediente de calitate, fara lactoza, gluten, coloranti si conservanti, Serebiotin este un produs sigur si eficient pentru sanatatea mamei si a bebelusului.

Supliment alimentar pe baza de bacterii lactice cu actiune probiotica (6 miliarde per capsula), util pentru a favoriza echilibrul florei bacteriene intestinale.

PROPRIETATI:

Serebiotin este noul probiotic pentru bunastarea mamei in timpul ultimului trimestru de sarcina si alaptarii si, implicit, al copilului ei. Sanatatea in timpul sarcinii si alaptarii este esentiala pentru mama pentru a preveni constipatia sau diareea, dar si pentru a asigura o sanatate optima nou-nascutului din punct de vedere imunitar, metabolic si hormonal. Sinergia dintre B. breve BB077, L. reuteri PBS072 si L. gasseri LG050 a fost studiata pentru a favoriza productia de GABA si Serotonina la mama, imbunatatind increderea in alaptare, calitatea probiotica si nutritionala a laptelui si absorbtia intestinala a nutrientilor, cum ar fi Ca, Mg, Fe si acidul folic. Probioticele din Serebiotin ajuta la amplificarea microbiota intestinale a mamei, pentru a fi transferate apoi la nou-nascut in timpul nasterii si alaptarii, contribuind la reducerea colicilor si productiei de gaze intestinale si favorizand dezvoltarea corecta a sistemului imunitar al copilului.

INGREDIENTE:

Bacterii lactice vii: Lactobacillus gasseri LG050 Lactobacillus reuteri PBS072 Bifidobacterium breve BB0077 Maltodextrine din porumb, anti-aglomeranti: carbonat de calciu, stearat de magneziu vegetal Capsula vegetala MODALITATE DE UTILIZARE: Se recomanda sa se ia o capsula pe zi, preferabil indepartat de mese.

FORMAT: Ambalaj cu 20 de capsule de 400 mg.

NOTA: Inscris in registrul suplimentelor alimentare: cod 157025 6 miliarde de bacterii lactice vii per capsula.

Fara lactoza Fara gluten

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*