Cauta

RHODI UP RODIOLA ROSEA - Adaptogen la stresul psiho-fizic

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

Producator: Eurosup
119,00 lei
Adaptogen la stresul psiho-fizic, antidepresiv, util pentru insomnii, boli cardiovasculare, eficient pentru funcția cerebrală, tonic, util în activitatea sportivă, bun antioxidant, util în procesul de slăbire.
Acest produs are o cantitate minima de 10
+ -

RHODI UP RODIOLA ROSEA

 

Indicații:

RHODI UP RODIOLA ROSEA este un supliment alimentar și un adaptogen, care îi permite organismului să se adapteze la un anumit fel de stimuli, care sunt o sursă de stres și îl ajuta să reziste și să răspundă într-un mod pozitiv.

Bolile legate de stres, care pot fi atenuate, prin aportul regulat de RHODI UP sunt:

-       Depresia - una dintre principalele cauze ale depresiei este nivelul scăzut de serotonină din sânge. Diferite studii, au demonstrat că administrarea de Rhodiola, provoacă o creștere a nivelului de serotonină din sânge.

-       Insomnia - tulburările de somn sunt, de asemenea, dependente de stres, iar prin reducerea stresului și a îmbunatăţirii stării de spirit, puteți obţine o schimbare marcantă privinţa îmbunatăţirii somnului.

-       Bolile cardiovasculare - stresul are un impact major asupra apariției tulburărilor sistemului cardiovascular, în primul rând favorizează apariţia atacurilor de cord. Răspunsul adaptogen al Rhodiolei acționează de asemenea asupra inimii, ceea ce face inima mai rezistentă la stimulii nocivi externi.

-       Funcția cerebrală - stresul, de asemenea, afectează în mod negativ facultățile mintale, cum ar fi memoria, concentrarea și toate activitățile cognitive. Dacă această condiție devine cronica poate provoca, de asemenea, daune permanente. Din acest motiv, este util a combate stresul, în momentul în care devenim conștienți de existența sa, prin modularea nivelurilor de dopamină şi noradrenalina din creier. Foarte utilă studenţilor.

-       Activitatea sexuală a bărbaţilor şi a femeilor - depresia este adesea asociată și cu problemele sexuale. Rhodiola, acționează asupra cauzelor profunde ale depresiei și aduce o îmbunătăţire a funcţiei sexuale cu 70%.

-       Activitatea fizică - sportivii foloseşte Rhodi up pentru a trata durerile articulare şi inflamatoare și pentru a crește performanțele sportive. De asemenea, acesta are capacitatea de a îmbunătăți rezistența fizică și psihică și de a facilita recuperarea dispoziției, aduce energie muşchilor şi îmbunătăţeşte performanțele.

-       Slăbit - Rhodiola normalizează axa hipotalamo-hipofizo-adrenala pentru cei care suferă de obezitate. Această acțiune în hipotalamus, tinde să crească nivelul de serotonină, un mediator care reduce nivelurile de anxietate și a foamei nervoase, legată de anxietatea în sine. Rhodiola stimulează activitatea anumitor lipaze, enzime responsabile pentru mobilizarea grăsimilor, utilizate pentru producerea de energie.

-       Antioxidant - flavonoidele antioxidante din Rhody up, sunt compuși care contracarează în mod activ acțiunea radicalilor liberi, principalii responsabili pentru stresul oxidativ și îmbătrânirea celulară, deoarece acest lucru va deteriora celulele și țesuturile corpul nostru.

-       Sistemul imunitar - în același timp, are capacitatea de a stimula sistemul imunitar, datorită activităţii antibacteriene și antifungice.

-       Anticancer - Rhod up are proprietatea de a preveni formarea de metastaze, datorită unui randament mai mare în a reparară daunele ADN-ului.

-       Funcţiile hormonale – acest supliment reglează mai multe funcții hormonale care sunt stimulate de creier, îmbunătățind eficiența tiroidei şi a ficatului.


Indicații terapeutice şi dozajul:
Administrarea se poate extinde până la câteva luni, în cazuri severe, în timp ce în mod normal, primele efecte se fac simțite după câteva săptămâni de la administrare.


Contraindicații:
Nu este recomandată la pacienții cu crize hipertensive, în sarcina, alăptare şi copiilor mici. Dozele mari pot provoca insomnii și nervozitate.


MOD DE ADMINISTRARE:
1-2 cps în timpul zilei.

Ambalaj: 40 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

GRANI DI LUNGA VITA - un laxativ foarte bun

Granule pe bază de plante, laxativ în caz de constipație obișnuită sau cronică. Granule pentru o viață mai lungă.
61,00 lei

MICOTHERAPY GLICO - pentru diabet

Supliment alimentar din Coprinus comatus, este conceput special din extract de plante și crom și are rolul de a menține nivelul normal al glucozei în sânge.
267,00 lei

ARGI TAB - pentru afectiuni cardiovasculare

Arginina este un aminoacid bazic, utilă pentru sistemul cardiovascular, hepatic, renal, nervos.
123,00 lei