Cauta

Redox 20

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

247,00 lei
Cicatrizant local, Antiinflamator analgezic, Antiviral, Imunomodulant
+ -

Redox 20 - Datorită efectului antiinflamator și vindecător al uleiului de floarea soarelui ozonat, poate fi folosit pentru a trata cele mai delicate părți, cum sunt prostata și hemoroizii, cu siguranță totală.

- Ozonul, un soi instabil alotropic de oxigen, a fost folosit mult timp cu succes în scopuri terapeutice, fiind o sursă de OXYGEN ACTIV.C20.

- Instabilitatea „oxigen activ“ este ocolită prin fixarea ozonului la diferite „niveluri“, menținându-l stabil, cu o tehnologie care face posibilă la momentul potrivit pentru substraturi organice. Uleiurile vegetale s-au dovedit a fi cel mai bun purtător al „oxigen activ“, având în vedere ușurința cu care ozonul reacționează cu legăturile duble ale lanțurilor de acizi grași care formează „ozonide“, moleculele responsabile pentru efectele pozitive ca surse de oxigen activ.

- Eliberarea graduală și controlată a "oxigenului activ" induce și stimulează mecanismele de apărare endogene, prevenind îmbătrânirea pielii și promovând înlocuirea. Prin urmare, Ozone ne ajută să luptăm oxidarea fenomenelor ale corpului, cum ar fi îmbătrânirea, boli degenerative, proliferativă și inflamație, deoarece apără impotriva radicalilor liberi.

- Este, de asemenea, un virucid și bactericid puternic.

Compoziție:

Ulei de semințe de floarea-soarelui ozonat (Ulei de floarea soarelui ozonat "Remediozon®"). Concentrație de ozon 30%

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături sau întregul microclimat în funcție de necesități.

Ambalaj:

4 micro-clisme de 3 ml

Notă:

Păstrați-le într-un loc răcoros și uscat, păstrați la frigider după deschidere.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*