Cauta
Imagine pentru categorie Probiotice intestinale

Probiotice intestinale

Probioticele sunt precum niște antibiotice, însă sunt naturale și ajută la combaterea bacteriilor nocive. Acestea sunt substanțe cu rol protector deoarece opresc procesul de dezvoltare al bacteriilor nocive prin producția de acid lactic sau peroxid de hidrogen. Probioticele sustin de asemenea și sistemul imunitar și ajută organismul să fie mai puternic în fața bolilor.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

STARTERFLOR - pentru disbioza

Promovează recolonizarea microflorei intestinale, modificată ca urmare a disbiozei, datorată cauzelor multiple (medicamente, hormoni, antibiotice, infecții, lipsa vitaminelor, alterarea enzimelor pancreatice saau biliare, diete dezechilibrate).
135,00 lei

MEGA ACIDOPHILUS - Probiotic pediatric

Excelent în pediatrie, util în cazul alergiilor și al dermatitei atopice (în special la copii). Are efect modulator asupra întregii flore intestinale. Joacă un rol important pentru producerea de acid lactic din lactoză (util în cazul intoleranței de lapte) și în producerea de antitoxine (cu efect antibiotic).
111,00 lei

MAXIMUM BIO FLOR - probiotic pentru microflora intestinala

Îmbunătățește recolonizarea microflorei intesinale, modificată ca urmare a disbiozei din cauze multiple (medicamente, hormoni, antibiotice, infecții, alterarea enzimelor, pancreatice sau biliare, diete dezechilibrate).
88,00 lei

VIVIFLOR PLUS - pentru disbioza

O singură linguriță conține 1 miliard de fermenți lactici vii.
122,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
220,00 lei

ACTIcolon 0-12

CONCENTRAȚIE LA ORIGINE: 15 Miliarde de FERMENȚI LACTICI VII.
99,00 lei