Cauta

Perilla Coloidale - Supliment cu Acțiune Imediată Antihistaminică și Antialergică - Spray 100 ML

Producator: AVD
SKU: 6611219
157,00 lei
Perilla Colloidale este un supliment alimentar eficient, funcționând ca un antihistaminic natural pentru combaterea alergiilor, fără a provoca inconvenientele tipice antihistaminicelor de sinteză, precum somnolența sau scăderea concentrării.
+ -

Perilla Coloidale - Suplimentul Inteligent cu Acțiune Imediată Antihistaminică și Antialergică

Simplu, Convenabil și cu Biodisponibilitate Ridicată

Ce este perilla?

Perilla frutescens este o plantă aromatică anuală din familia Lamiaceae, cunoscută și sub numele de egoma sau shiso. Este singura specie din genul Perilla și este larg cultivată în China, Coreea, Vietnam și Japonia.

Atât frunzele cât și semințele ei sunt folosite în scopuri medicinale.

Care sunt beneficiile?

Componentele active ale plantei sunt frunzele și semințele: frunzele au proprietăți antiinflamatorii și imunomodulatoare, iar semințele conțin un ulei bogat în acizi grași Omega-3, fitosteroli și polifenoli cu acțiune antioxidantă, benefici pentru prevenirea alergiilor.

Mecanismul de acțiune constă în reducerea inflamației alergice prin diminuarea formării de IgE (Imunoglobuline E), anticorpi implicați în răspunsul imunitar, prezenti în niveluri ridicate în reacțiile alergice.

Perilla frutescens acționează ca un antihistaminic natural, fără a cauza efecte secundare comune ale antihistaminicelor sintetice, cum ar fi somnolența și scăderea concentrației.

Este recomandată ca adjuvant în patologii alergice sezoniere sau perene, astm bronșic, bronșită cronică, dermatită atopică.

Perilla utilizată de Punto Salute®

Are caracteristici specifice care contribuie la eficacitatea produsului:

  • Granulometria extractului uscat este realizată printr-un sită nr. 500 cu metodă EP.
  • Origine asiatică, unde este cel mai mult cultivată.
  • Recoltare manuală.
  • Recoltată doar în perioadele de vară/toamnă, respectând ciclul natural al plantei.
  • Se folosește doar semințele, care sunt bogate în flavonoizi, omega 3 și omega 6, având proprietăți de combatere a alergiilor, cum ar fi astmul, dermatita atopică, psoriazisul și rinita.

De ce Perilla Coloidale este cea mai bună?

În chimia fizică, un sistem coloidal este un sistem format din dispersia unei substanțe solide, lichide sau gazoase – faza dispersată – într-o altă substanță – faza dispergentă – care poate fi, de asemenea, solidă, lichidă sau gazoasă. Transportând molecula dorită prin particule coloidale, acestea sunt protejate de condițiile adverse ale mediului, fiind eliberate în locul de acțiune dorit, fie că este în intestin sau în corp, asigurând o absorbție mai rapidă și mai eficientă.

În cazul Perilla Coloidale, faza dispersată este reprezentată de particule foarte mici de perilla, în timp ce faza dispergentă este formată din apă purificată, stabilizatori și arome naturale, făcând produsul plăcut chiar și pentru copii.

Studiile au evidențiat efectele antialergice ale Perilla și au explorat mecanismul subiacent. S-a demonstrat că extractul uscat de Perilla frutescens inhibă eficient alergia imediată declanșată de mastocite și alergia sistemică fatală, stimulând degranularea mastocitelor și promovând eliberarea de histamină. De asemenea, s-a raportat că a inhibat semnificativ reacția alergică locală, indusă de IgE.

Efectele antialergice ale extractului de Perilla frutescens sunt datorate inhibării eliberării de histamină de către mastocite.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

STEA 7 - pentru steatoza hepatica

STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.
234,00 lei

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei

CISTIFEMM - antibacterian pentru cistita si Candida albicans

CISTIFEMM este un antibacterian puternic, ce luptă împotriva Candidei albicans, dar și împotriva E. coli, care poate duce la formarea cistitei. Acesta îmbunătățește funcționalitatea și bunăstarea tractului urinar.
181,00 lei

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei