Cauta

PERFORMANCE FORTE - pentru rezistenta fizica si mentala

Producator: AVD
324,00 lei
Este un tonic puternic, sprijină metabolismul, reglează producția de hormoni, fiind extrem de nutritiv pentru sportivi. De asemenea, stimulează rezistența fizică și mentală, reduce starea de oboseală și îmbunătățește producția și utilizarea energiei.
+ -

PERFORMANCE FORTE

 

Indicații:

PERFORMANCE FORTE este un supliment alimentar și în același timp, un tonic puternic, ce sprijină metabolismul, reglează producția de hormoni, fiind extrem de nutritiv pentru sportivi. De asemenea, acesta stimulează rezistența fizică și mentală, reduce starea de oboseală și îmbunătățește producția și utilizarea energiei.

Compoziție:

-       Cordyceps sinensis ajuta la reglarea imunologică, fiind un imunomodulator, adaptogen puternic. Antibiotic pentru pneumococi, streptococi, stafilococi, acesta este util în caz de boli respiratorii, precum: bronşită, pneumonie, astmul pulmonar, tuberculoza. De asemenea, acesta este un antiinflamator, ce prezintă o acţiune analogă cu hormonii. Util în caz de boli ale rinichilor sau durerile de picioare, durerile lombare. Totodată, acesta ajuta vascularizarea, previne infarctul miocardic, ischemia glomerulonefrita, pielonefrita, cistita etc.
această substanță reglează numărul trombocitelor în sânge, bolile vaselor sanguine, ischemia cardiacă, angina pectorală și crește rezistența organismului, asigura dilatarea vaselor sanguine, îmbunătăţind vascularizarea. Este utilă în caz de boli ale ficatului, precum: hepatită, profilaxia cirozei.
de asemenea, aceasta scade colesterolul, trigliceridele, însă este utilă și în caz de boli sangvine: purpura trombocitopenia, leucemii. Inhibă focarul principal al bolilor maligne, elimina substanțele toxice și are o acţiune antitoxică: eliminarea substanţelor toxice din organism. Inhibă focarul bolilor maligne, îmbunătăţeşte acţiunile antiinflamatorii, analoga hormonilor, activitatea leucocitelor. Adjuvant în tumora cerebrală maligna, iar în anumite situaţii este mai bun decât hidrocortizonul. Totodată, acesta îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, ale rinichilor, plămânilor și măreşte capacitatea organismului de a utiliza oxigenul. Creşte schimbul de substanţe în toate organele, măreşte capacitatea de muncă, dar și capacitatea funcţională, ajuta în glomerulonefrita, pielonefrita, cistita etc. Măreşte nivelurile energetice ale organismului.

-       Rhodiola rosea ajută în caz de stress, fiind un adaptogen, care permite organismului să se adapteze într-un anumit fel la stimulii, care sunt o sursă de stress. Acesta este recomandat și în caz de depresie, astfel încât, creşte nivelurile de serotonină din sânge. Recomandat în caz de insomnie: prin reducerea stresului şi prin îmbunătăţirea stării de spirit, astfel încât, puteți avea o îmbunătățire a somnului. Este totodată util în caz de boli cardiovasculare, fiind răspunsul adaptogen, ce acționează de asemenea asupra inimii, ceea ce, face inima mai rezistentă la stimulii externi. Ajută funcția cerebrală, astfel încât, Rhodiola ajută la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale, ce sprijină creşterea nivelul de concentrare şi memorie.
este util în caz de activitate sexuală la bărbaţi: elixiruri utile în creşterea fertilităţii masculine.
Activitatea fizică: Pentru a crește performanțele sportive, rezistența fizică, energia din muşchi, este un adjuvant excelent pentru sportivi, deoarece promovează o creștere a performanțelor.
Slăbire: Transforma depozitele de grăsime în energie, echilibrator de foame
Stimulent pentru sistemul imunitar: stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antibacteriene și antifungice active.
Anticancer: este capabil a preveni formarea de metastaze, datorită unui randament mai mare în repararea daunelor ADN-ului.
Reglează funcţiilor hormonale: reglează mai multe funcții hormonale care sunt stimulate de creier, îmbunătăţeşte eficiența tiroidei şi ficatului.

-       Gluconat de Magneziu este esențial pentru buna funcționare a 300 de reacţii enzimatice, este implicat în biochimia celor mai multe aparate: nervos, cardiovascular, osos, digestiv, muscular.

-       Cromul picolinat îmbunătățește efectul insulinei, oferind un efect pozitiv asupra anabolismului proteinelor din mușchi, ajuta la creștere masei musculare, produce o creștere a ratei metabolismului bazal care ajuta organismul la scăderea grăsimii. Cromul picolinat este adesea folosit în suplimentele dedicate lumii sportului.

Mod de administrare: 

3 capsule pe zi, luate în timpul meselor cu apă. Se recomandă asocierea cu vitamina C, care ajută la absorbția de polizaharide enterice.

Ambalaj: 70 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*