Cauta

OXICOLON - actiune antivirala, antibacteriana si antifungica

Producator: AVD
188,00 lei
Oxicolon este un supliment alimentar, ce prezintă o acțiune antivirală, antibacteriană și antifungică, având totodată, proprietăți anti-infecție și de regenerare a celulelor.
+ -

OXICOLON (OXIGEN FAST DELIVERER)

 

Indicații:

Oxicolon este un supliment alimentar, ce prezintă o acțiune antivirală, antibacteriană și antifungică, având totodată, proprietăți anti-infecție și de regenerare a celulelor.

-          Acţiune: antivirală, antibacteriană și antifungică (dermatofiți și drojdii);

-          Proprietăți: anti-infecție și de regenerare a celulelor;

-          Crește disponibilitatea de oxigen în colon;

-          Protector al mucoasei intestinale;

-          Antiinflamator;

-          Îmbunătățește absorbția substanțelor nutritive;

-          Promovează eliminarea naturală a gazelor intestinale.

Compoziție:

-          Oleozon (Ulei de floarea soarelui ozonat) are proprietăți de stimulare celulară nespecifice și pentru anti-infecție (virusuri, bacterii, fungi și protozoare).

-          Ozonul are o capacitate antiinfecţioasă și de regenerare a celulelor. Proprietățile antiinfecţioase îl fac potrivit în toate acele cazuri în care este necesară o acțiune antivirală, o acțiune antibacteriană și o acțiune antifungică (dermatofiți și levuri). Proprietățile de stimulare a celulei de ozon determina, atunci când este necesar, o creștere a microcirculației, o neoformație a vaselor sanguine, stimularea fibroblasticelor, și o capacitate de regenerare.

-          Oxidul de magneziu conţine o compoziție ridicată de magneziu și se găsește în natură ca mineral. În situaţii de stres prelungit, transpiraţie excesivă (mai ales dacă sunt legate de activitatea fizică intensă), arsuri grave sau leziuni, diaree şi vărsături prelungite, boli debilitante se pierd sau se consuma cantităţi mari de magneziu. Proprietăţi: transmite impulsurile nervoase şi stimulează funcţia nervilor. Magneziul este un mineral esențial pentru celulele vii, cooperează în transportul de sodiu şi de potasiu în membrana celulelor şi influenţează nivelul de calciu în celule. Stresul are tendinţa de a epuiza rezervele de magneziu din organism. Un deficit de magneziu produce nervozitate, anxietate, insomnie și ticuri nervoase , caracterizate prin amorţeli, treziri nocturne regulate și frecvente. De asemenea, acesta stimulează funcția musculară și normalizează ritmul cardiac: un deficit de magneziu produce tensiune musculară și crampe musculare în timpul zilei, mai ales la nivelul mâinilor și a picioarelor.Promovează funcționarea normală a metabolismului: Magneziul este implicat în mai mult de 300 de procese metabolice diferite (în special cu privire la metabolismul proteinelor şi acizilor nucleici) şi este esenţial în promovarea funcţionalității sistemelor enzimatice. Cooperează la creşterea oaselor şi întăreşte smalţul dinţilor.

-          Uleiul de floarea soarelui ozonizat: datorită procesului său unic de pregătire, Oleozon complex ® s-a dovedit a avea o acțiune germicida, stimulantă asupra ţesuturilor și este bine tolerat, fără reacţii adverse în timpul utilizării. Mecanismul de acţiune ipotizat al uleiului ozonizat pe țesutul viu, în special în celulă, are o capacitate de pre-penetrare a metaboliţilor intermediari cu privire la mecanismul de interacţiune și sunt capabili de a creşte capacitatea glicolizei aerobe până la 100 de ori. Această activitate poate fi exercitata numai pe structuri complexe celulare, cum ar fi ţesuturi, rezultând a fi toxică asupra organismelor unicelulare, cum ar fi virusuri, bacterii şi protozoare.

-          Acidul lipoic: are două funcții principale: acționează ca o coenzimă în metabolismul celular și protejează organismul de stresul oxidativ. Datorită acestor proprietăți antioxidante, acidul lipoic este o substanţă capabilă să întârzie procesul de îmbătrânire. Acest compus, clasificat ca fiind vitamine liposolubile, îi sunt, de asemenea, atribuite proprietăţi antitumorale şi caracteristici utile în tratamentul diabetului zaharat.

-          L-cisteină: aminoacid sulfurat ce are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, exprimate de către glutation tripeptida. L-cisteina acţionează ca un precursor în sinteza de proteine, taurină, coenzima A şi în special de glutation, o peptidă compusă din trei aminoacizi: glicina, cisteina şi acidul glutamic. Glutationul exercită un efect protector asupra celulelor noastre şi este un factor cheie în menţinerea unui sistem imunitar eficient, alină stările de anemie şi reduce stresul oxidativ.

MOD DE ADMINISTRARE :

Ca supliment alimentar, 1 cps pe zi de dimineața, pe stomacul gol.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
267,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
225,00 lei

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
267,00 lei

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei