Cauta

OMEGAVD

211,00 lei
Supliment alimentar pe bază de Ulei de Krill Superba Boost® standardizat în acizi grași Omega 3 (EPA și DHA) Raport Omega 3/6 de 15:1, de până la 4 ori mai asimilabil decât uleiul de pește, datorită prezenței fosfolipidelor conținut ridicat de ingrediente active. Ajung cu ușurință la toate țesuturile corpului si creierul.
+ -

PROPRIETĂȚI: OMEGAVD este un supliment alimentar pe bază de ulei de Krill Superba Boost® standardizat în acizi grași Omega 3. OMEGA-3 din uleiul de Krill sunt vehiculați sub formă de fosfolipide, având astfel o biodisponibilitate mai mare comparativ cu uleiul de pește și ajungând ușor în toate țesuturile corpului, protejând membranele celulare de stresul oxidativ și favorizând controlul inflamației.

Indicațiile de sănătate pentru EPA, DHA și Colina, conținute în doar două capsule de OMEGAVD, au fost aprobate și de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) Comisia Regulament (UE) nr. 1924/2006 și 432/2012:

  • DHA și EPA contribuie la funcționarea normală a inimii (0,25 g pe zi)
  • Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei și la metabolismul lipidic normal INGREDIENTE:

Ulei de Krill Superba Boost® extras din Krill Antarctic (Euphausia superba) standardizat în acizi grași Omega 3 (EPA și DHA), fosfolipide, antioxidant: Astaxantină PROPRIETĂȚILE COMPONENTELOR:

Datorită prezenței EPA și DHA, uleiul de Krill este util pentru susținerea sănătății inimii și a sistemului cardiovascular, în plus, colina contribuie la menținerea unui metabolism lipidic normal. Omega-3 și colina favorizează funcționalitatea hepatică sprijinind transportul grăsimilor de la ficat la țesuturi. Fosfolipidele din uleiul de Krill asigură că Omega-3, EPA și DHA, pot traversa bariera hematoencefalică contribuind la susținerea performanțelor cognitive și protejând ochii și funcționalitatea vizuală (DHA 250 mg/zi). Uleiul de Krill favorizează reechilibrarea corectă a raportului Omega 3/Omega 6, reducând inflamația și promovând bunăstarea articulațiilor. Uleiul de Krill este util în sport, oferind fosfolipide, Omega-3, colină și astaxantină care intră direct în membranele celulare favorizând controlul stresului oxidativ, funcționalitatea musculară, îmbunătățind și accelerând faza de recuperare post-antrenament. Datorită prezenței fosfolipidelor, Uleiul de Krill este până la 4 ori mai asimilabil comparativ cu uleiul de pește și este ușor de digerat, fără a lăsa un gust neplăcut de pește. MOD DE UTILIZARE: se recomandă administrarea a 2 softgeluri pe zi, preferabil în timpul mesei principale

FORMAT: pachet de 40 de softgeluri

NOTE:

Uleiul de Krill Superba Boost® este extras din Krill Antarctic, un crustaceu de dimensiuni mici și cu un ciclu de viață scurt, evitându-se astfel acumularea de metale grele, pesticide și alte substanțe poluante Înregistrat în registrul suplimentelor: cod 170101

Cod Paraf: A988148312

Cod EAN: 8059173430765

CERTIFICĂRI:

Certificare Eco Harvesting OmegavdECO HARVESTING: Tehnologia brevetată de recoltare durabilă și ecologică asigură minimul de captură și păstrează calitatea nutrienților din uleiul de Krill.

Certificare MSC OmegavdMSC: MSC este certificarea standard de aur pentru durabilitate pentru care furnizorul nostru a fost premiat în fiecare an din 2010.

Certificare Sustainable fisheries OmegavdSUSTAINABLE FISHERIES: pescuitul de Krill antarctic este singura activitate de extracție a organismelor vii din mediu certificată cu cel mai înalt grad de durabilitate în sectorul pescuitului.

CONȚINUTUL INGREDIENTELOR PER DOZĂ ZILNICĂ (2 SOFTGELS) Ulei de Krill 1180 mg Omega 3 319 mg EPA (acid eicosapentaenoic) 178 mg DHA (acid docosahexaenoic) 82,6 mg Fosfolipide 660 mg Colina 82,6 mg Astaxantină 100 mcg

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*