Cauta
Imagine pentru categorie Neurologice-Stres

Neurologice-Stres

Neurologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul bolilor organice, care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice care fac parte din domeniul neurologiei sunt: creierul, măduva spinării, vasele sanguine, dar și nervii cranieni, rădăcinile nervoase și ganglionii spinali, nervii periferici.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

MICOTHERAPY B M - pentru stresul psiho-fizic

Eficient în caz de anxietate, insomnii, stres sau depresie.
261,00 lei

RHODI UP RODIOLA ROSEA - Adaptogen la stresul psiho-fizic

Adaptogen la stresul psiho-fizic, antidepresiv, util pentru insomnii, boli cardiovasculare, eficient pentru funcția cerebrală, tonic, util în activitatea sportivă, bun antioxidant, util în procesul de slăbire.
101,00 lei

TRANQUILPHIT - relaxant pentru bunastarea mentala

TRANQUILPHIT este un relaxant, ce promovează bunăstarea mintală și starea de spirit normală. Asocierea cu germoderivați de mesteacăn, fag și ienupăr, completează acțiunea produsului, care este extrem de util în facilitarea realizării unei stări de calm și relaxare, care ajută somnul.
112,00 lei

MAGNESIO ORGANICO - Musculo-scheletic

MAGNESIO ORGANICO - Magneziu organic
67,00 lei

B COMPLEX - complexul B de vitamine

Un comprimat conține 150% din toate vitaminele din grupul B.
73,30 lei

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
261,00 lei