Cauta
Imagine pentru categorie Musculo-scheletice

Musculo-scheletice

Afecțiunile musculo-scheletice afectează în general spatele, gâtul, umerii, membrele superioare, însă pot afecta și membrele inferioare. Din această categorie fac parte leziunile sau afecțiunile articulațiilor sau a altor țesuturi.  

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

Silaplus - supliment alimentar organic pe baza de siliciu

Silaplus are rolul de a reface cantitatea de siliciu organic din corp, astfel încât, este extras din planta „coada calului”, iar spre deosebire de siliciul mineral, acesta nu prezintă efecte negative, având un grad ridicat de asimilare în organism. Silaplus este un supliment alimentar organic, de siliciu, care are rolul de a scade semnele de timp și stres de pe piele, restructurând fibrele de elastină și colagen.
156,00 lei

JOINT SUPPORT - pentru articulatii

Promovează funcționalitatea articulară, util în osteoartrite, dureri articulare, îmbunătățește performanțele articulațiilor, în special articulația genunchiului.
112,00 lei

HYALURONIC ACID - pentru elasticitatea pielii, articulatii, cartilaje

Este asemenea unei fântâni a tinereții pentru piele, țesuturi, articulații, catilaje. Este un bun antiinfalamtor, lubrifiant, crește plasticitatea și un bun oxidant.
117,00 lei

Flogisen - pentru durerile articulare, musculare si ale tendoanelor

Supliment alimentar pe bază de turmeric, ce prezintă o acțiune antiinflamatorie a mușchilor și articulațiilor, ajutând la contracararea inflamației cauzate de îmbătrânirea celulară.
227,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
220,00 lei

ARTROPHIT RECUPERO - pentru mobilitate articulara

Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor (oase și cartilaje), favorizează formarea țesutului conjunctiv și a colagenului. Este un antiinflamator și un antigenerativ, în special pentru genunchi. Reduce simptomele dureroase.
187,00 lei