Cauta

Micotherapy TRD – pentru tiroida

Producator: AVD
267,00 lei
Supliment alimentar pe bază pe ciuperci medicinale din agricultura ecologică și vitaminele B, cu CoQ10, L-Tirozină, Seleniu și Iod din Fucus vesiculosus.
+ -

Micotherapy TRD

 

Indicații:

Micotherapy TRD este un supliment alimentar conceput pentru a îmbunătăți funcția tiroidiană: Reishi și ABM ajută la controlul stresului, la îmbunătățirea dispoziției, iar tirozina, seleniul, iodul si vitamina B favorizează producerea de hormoni tiroidieni, care contribuie la protecția tiroidei stresul oxidativ și la buna funcționare a sistemului nervos.

 

Compoziție:

-          ABM (extract de Agaricus blazei Murril sporophorum). uscat. 25% în polisaccardi;

-          Reishi (Ganoderma lucidum P. Karst sporophorum) estr. uscat. 25% în polisaccardi;

-          Capsulă din legume (hidroxipropilmetilceluloză).

-          L-tirozină, extract de Fucus (Fucus vesiculosus L.) tit. 0,1% iod, gluconat de zinc, coenzima Q10, metionină de seleniu, vitamina B6 (piridoxină), acid folic, vitamina B12 (cianocobalamină).

Proprietățile componentelor:

-          ABM (Agaricus Blazei Murril) estract  uscat: controlează inflamația și stresul oxidative, îmbunătățește problemele tiroidiene pe o bază imună.

-          Reishi (Ganoderma lucidum P. Karst)   extract uscat: modulează sistemul imunitar și ajută la reechilibrarea nivelurilor de cortizol. Ajută la controlul axei stresului prin îmbunătățirea stării de spirit.

-          L-tirozină: aminoacid esențial pentru producerea de neurotransmițători și hormoni tiroidieni. Indicat în caz de hipotiroidism.

-          Fucus extract uscat: util ca suport tiroidian și ca adjuvant în dietele de scădere în greutate, iodul conținut în Fucus este ușor asimilat de organism și este mai concentrat în tiroidă. Iodul este un micronutrient esențial pentru sinteza hormonilor tiroidieni.

-          Gluconatul de zinc: zincul participă ca un cofactor la sinteza hormonilor tiroidieni și la conversia T4 în T3.

-          Coenzima Q10: antioxidant, ce restabilește funcția mitocondrială. Administrarea concomitentă a CoQ10 și a seleniului îmbunătățește funcția tiroidiană și cardiovasculară.

-          Seleniu metionină: o sursă de seleniu, recomandată în mod special în bolile tiroidiene autoimune. Deficitul său predispune la modificări ale funcției tiroidiene.

-          Vit.B6 (piridoxină): utilă în prezența hipertiroidismului, permite iodului să formeze hormoni tiroidieni. Contrastează nivelurile stresului psiho-fizic.

-          Vit B9 (acid folic): permite reglarea metabolismului. Nivelurile scăzute de acid folic din sânge sunt asociate cu o creștere a homocisteinei, responsabilă de ateroscleroză, risc de atac de cord, embolie și accident vascular cerebral.

-          Vitamina B12 (cianocobalamina):  suplimentarea cu vitamina B12 îmbunătățește simptomatologia la pacienții cu hipotiroidism.

Mod de administrare:

1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat după mese.

Ambalaj: 70 capsule.

Notă: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

MICOTHERAPY MAITAKE - pentru slabit, probleme metabolice

Numit „regele ciupercilor”, Maitake este considerat un adaptogen tonic, util pentru a echilibra funcțiile corpului, crește vitalitatea și îmbunătățește răspunsul imun. Acesta este ideal pentru slăbit și pentru problemele metabolice.
267,00 lei

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
267,00 lei