Cauta

MICOTHERAPY SHIITAKE - pentru producerea de anticorpi, imunitate

Producator: AVD
267,00 lei
Inumomodulant, imunostimulant, produce anticorpi, luptă împotriva bolilor cardiovasculare, a diferitelor tipuri de cancer, stimulează macrofagele, limfocitele T și celulele Natural Killer. Util în scăderea colesterolului și în prevenirea arterosclerozei.
+ -

MICOTHERAPY SHIITAKE

 

Indicații:

MICOTHERAPY SHIITAKE este un supliment alimentar inumomodulant, imunostimulator, ce produce anticorpi și luptă împotriva bolilor cardiovasculare, a diferitelor tipuri de cancer, stimulează macrofagele, limfocitele T și a celulelor Natural Killer. Acesta este util în scăderea colesterolului și în prevenirea arterosclerozei.

Caracteristici:

Shiitake este bogat în molecule bioactive, micro și macroelemente, minerale, aminoacizi, vitamine, enzime, fibre și metaboliți secundari. Dintre aminoacizi, există o cantitate mare de acid glutamic, de asemenea, numit „aliment pentru creier”, o hrană pentru creier, ceea ce favorizează producerea de neurotransmițători și transportul de potasiu din creier. Acesta conține un nivel ridicat de polizaharide (beta-glucani), inclusiv lentinan, un beta-glucan (β β 1-3 1-6), care a pus în evidență importante proprietăți de imunomodulare. O substanță deosebit de eficienta conținută în Shiitake este eritadenina, considerată cea mai importantă componenta bioactivă responsabilă pentru scăderea nivelului de colesterol. Aceasta joacă un rol preventiv și auxiliar împotriva diferitelor boli, chiar și a celor majore, inclusiv boli cardiovasculare şi mai multe tipuri de cancer, are proprietăţi imunostimulatoare şi imunomodulatoare, fiind capabil să stimuleze macrofagele, limfocitele T și celulele Natural Killer, adică acele tipuri de celule albe din sânge, să recunoască şi să distrugă elementele potențial dăunătoare din organism.
Acest proces, conectat la o creștere a producției de anticorpi, acționează ca o barieră împotriva ambelor tipuri de infecții, bacteriene și virale și ajută la inhibarea și proliferarea celulelor canceroase în anumite boli maligne.
totodată, acesta este util în scăderea colesterolului și în prevenirea aterosclerozei. Are acțiune de protecție a ficatului și promovează formarea de anticorpi împotriva hepatitei B. este un bun antiviral, antibacterian, ce combate unele infecții fungice, cum ar fi cele cauzate de Candida albicans;
Are efect probiotic, adică în intestin promovează formarea unei flore bacteriene „bune”. De asemenea, previne cariile dentare, datorită puterii germicide a speciilor de Streptococcus care pândesc în placa dentară și ajută în situații de efort fizic și mental.
Îmbunătăţeşte răspunsul imun și poate fi o completare firească la terapiile tradiţionale împotriva cancerului. De asemenea, facilitează regresia cancerului de colon, crește rata de supravieţuire a pacienţilor cu cancer gastric și cancer pancreatic în stadiu avansat.
Shiitake este interesant din punct de vedere nutriţional deoarece are aminoacizi esențiali, minerale (potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, cupru şi zinc), vitaminele B și ergosterol, un precursor de vitamina D.

Mod de administrare: 

O capsulă de 3 ori pe zi, de preferință, între mese.

Ambalaj: 90 capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

MICOTHERAPY REISHI - pentru imunitate

150 + antioxidant si 200 + fitonutrienti
267,00 lei