Cauta

MICOTHERAPY POLYPORUS - pentru retentia hidrica

Producator: AVD
267,00 lei
Acesta este un remediu diuretic, extrem de util în retenția hidrică, în edeme și pentru dificultatea de urinare. De asemenea, acesta permite eliminarea sodiului și a clorului, dar în schimb, menține potasiul.
+ -

MICOTHERAPY POLYPORUS

 

Indicații:

MICOTHERAPY POLYPORUS este un supliment alimentar și totodată un remediu diuretic, extrem de util în retenția hidrică, în edeme și pentru dificultatea de urinare. De asemenea, acesta permite eliminarea sodiului și a clorului, dar în schimb, menține potasiul.

Compoziție:

-       Polyporus este, prin urmare, o ciupercă, cu un trofism specific pentru sistemul limfatic, este utilă atunci când există stază limfatică sau prezența limfedemului. Studiile clinice au confirmat acțiunea diuretică (efectul anti-aldosteron), fără efecte secundare, deoarece nu implică pierderea de potasiu.

-       Umbellatus Polyporus (Dendropolyporus umbellatus), utilizat în TCM, de peste 2500 de ani, încă din timpul dinastiei Han este, de asemenea, cunoscut sub numele de Zhu Ling . Acesta a fost descris inițial în Shen Nong Ben Cao Jing (Farmer Divine Materia Medică Clasic) ca un remediu pentru acțiune diuretică, care își exercită acțiunea în special în prezența edemelor și disuriei. Este amintit în diverse materiale vechi medicale, de medicină chineză, în care a fost utilizat în mod tradițional pentru tratamentul edemelor și pentru a promova procesul de diureza.

-

Mod de administrare: 1 capsulă de trei ori pe zi, de preferință, înainte de mese.
Ambalaj: 90 capsule

Notă: A se păstra într-un loc răcoros, uscat.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*