Cauta

MICOTHERAPY MAITAKE - pentru slabit, probleme metabolice

Producator: AVD
267,00 lei
Numit „regele ciupercilor”, Maitake este considerat un adaptogen tonic, util pentru a echilibra funcțiile corpului, crește vitalitatea și îmbunătățește răspunsul imun. Acesta este ideal pentru slăbit și pentru problemele metabolice.
+ -

MICOTHERAPY MAITAKE

 

Indicații:

MICOTHERAPY MAITAKE este un supliment alimentar, ce are scopul de a echilibra funcțiile corpului. Numit „regele ciupercilor”, Maitake este considerat un adaptogen tonic, util pentru a echilibra funcțiile corpului, crește vitalitatea și îmbunătățește răspunsul imun.

Avantajele suplimentului MICOTHERAPY MAITAKE:

Numeroase studii realizate încă din anii ’80 au arătat că polizaharidele conţinute în Maitake au o anumită structură unică, care fac produsul deosebit de puternic chiar şi atunci când este administrat pe cale orală. Printre diferite fracții de polizaharide s-a evaluat eficacitatea fracției D și a fracției X: prima este deosebit de eficace asupra sistemului imunitar, a doua la nivel metabolic. Studiile și observațiile mai recente au arătat că întreaga ciupercă (miceliu și plantă ca atare) este mai eficientă decât, extractul, la nivel metabolic și poate fi utilă în controlul creșterii în greutate și reechilibrarea profilului lipidic, sprijinind în același timp funcția hepatică.

 • Are efect hipotensiv, imunostimulator, revitalizant, hipocolesterolemiant, adaptogen, inhibitor al angiogenezei (dezvoltarea unor noi vase de sânge răspunzătoare de irigarea tumorilor), antiinfecţios, antimicrobial, antiviral, antitumoral, fiind recomandat în cancer, chimio şi radioterapie, afecţiuni cardiovasculare, diabet, infecţii cu viruşi sau bacterii (HIV, hepatita B, pneumonie, herpes).
 • Echilibrează răspunsului imunitar.
 • Îmbunătăţeşte funcţiile granulocitelor (eozinofile, bazofile, neutrofile), a macrofagelor, a limfocitelor T, a celulelor NK şi a celulelor dendritice, eliberând citokine (interleukinele IL-1, IL-2, IL-12, IL-14, IL-18, TNFα, gama interferon, oxid nitric) cu rol important în distrugerea celulelor anormale şi în reducerea multiplicării virusurilor.
 • Reduce efectul imunodeprimant al chimioterapiei.
 • Îmbunătăţeşte funcţia de hematopoieza a măduvei hematogene prin creşterea factorului de stimulare granulocitara.
 • Potenţează acţiunea interferonului alfa 2b asupra virusurilor care afectează ficatul, creşte numărul limfocitelor CD4 afectate de virusurile care produc deficienta imunitară.
 • Activează mecanismele de control ale diviziunii celulare normale.
 • Stimulează apoptoza celulelor care au suferit leziuni ireversibile.
 • Stimulează caspaza 3 şi blochează celulele anormale în punctul G2 de diviziune celulară prin creşterea expresiei genei BAK 1 care, la nivelul mitocondriilor, stimulează eliberarea citocromului c în citoplasmă activând caspazele 1 şi 7.
 • Reduce capacitatea celulelor anormale de a invada alte organe.
 • Reduce activitatea factorilor de creştere a endoteliului vascular – VEGF.
 • Creşte efectul celulelor sistemului imunitar asupra celulelor care se divid şi se multiplică necontrolat.
 • Creşte eliberarea perforinei cu rol în distrugerea celulelor bolnave (de ex.: celule cu diviziune anormală, infectate viral).
 • Reduce toxicitatea şi potenţează efectul chimioterapiei.
 • Îmbunătăţeşte metabolismul glucidic.
 • Creşte sensibilitatea receptorilor celulari la insulina şi reduce complicaţiile date de creşterea glucozei din sânge: reduce alfa-glucozidaza (scade digestia şi absorbţia intestinală a carbohidraţilor).

Caracteristica principală a acestui remediu extraordinar este de a efectua o dublă acțiune:

 1. Reechilibrarea sistemului imunitar;
 2. Sprijin metabolic.

Maitake a fost studiat pe diferite animale pentru a evalua acțiunea de control a greutății. Un experiment efectuat pe două grupe de șoareci supuse aceleiași diete, cu și fără Maitake a arătat că grupul tratat cu Maitake au avut o reducere în greutate de 24,9% comparativ cu grupul netratat.

Rezultatele au fost următoarele:

 • un control mai bun al glicemiei;
 • sensibilizarea celulelor la insulină;
 • reducerea absorbției enterice a zaharurilor și grăsimilor;
 • îmbunătățirea metabolismului grăsimilor.

Evident, îmbunătățirea situațiilor de rezistență la insulină și hiperinsulinemie îi permite corpului să optimizeze transformarea energetică a alimentelor luate prin reducerea lipogenezei.

Experimentele pe șoareci genetic diabetici KK-A a arătat faptul că aportul său inhibă creșterea în greutate, îmbunătățește parametrii metabolici (valorile glicemiei și ale profilului lipidic), dar și rezistența la insulină.

Maitake este eficace la menopauză, de asemenea, pentru a contracara creșterea în greutate și creșterea în circumferința taliei, dar și pentru a preveni demineralizarea oaselor și apoi a situațiilor de osteopenie și osteoporoză.

Printre alte proprietăți, Maitake favorizează recuperarea oaselor, este bogat în ergosterol, precursor al vitaminei D, și are o acțiune antiosteoclastogenă naturală. Acțiunea sa asupra oaselor este, de asemenea, utilă în cazul fracturilor, pentru a accelera recuperarea.

Ambalaj: 90 capsule


Mod de administrare:

1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferință, între mese.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

ACTIGERM GOLA - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru durerile de gât, este un puternic germicid, antibacterian și antiinfalamtor, este foarte util în faringite, amigdalite, traheite, rinofaringite, sinuzite, gingivite sau pentru inflamarea limbii și a palatului bucal.
95,00 lei

Micotherapy TRD – pentru tiroida

Supliment alimentar pe bază pe ciuperci medicinale din agricultura ecologică și vitaminele B, cu CoQ10, L-Tirozină, Seleniu și Iod din Fucus vesiculosus.
267,00 lei