Cauta

MICOTHERAPY LINFO - pentru microcirculatie

Producator: AVD
267,00 lei
Util în facilitarea microcirculației și în drenarea fluidelor corpului, în situații de retenție hidrică.
+ -

MICOTHERAPY LINFO

 

Indicații:

MICOTHERAPY LINFO este un supliment alimentar util în facilitarea microcirculației și în drenarea fluidelor corpului, în situații de retenție hidrică.

Sistemul limfatic este format dintr-un sistem de vase, foarte asemănătoare cu arterele și circulația venoasă. Spre deosebire de sânge, limfa, nu este propulsată de sistemul cardiac, dar curge în vase din cauza mișcării. Se extinde pe tot corpul și provine dintr-o rețea de capilare limfatice subțiri situate în spațiul extracelular; Ganglionii limfatici sunt sistemul de filtrare.
Sistemul limfatic asigura funcționarea corespunzătoare, acţionând asupra matricei extracelulare din lichidul interstițial, pentru prevenirea otrăvirii organelor. Deoarece matricea extracelulară este un sistem primar de bio-reglementare, este esențial ca aceasta să rămână „curată” pentru a asigura comunicarea între celule, sisteme și organe și în consecință pentru menținerea homeostaziei organismului.
Căile de atac prevăzute în această formulă, au un trofism marcant pentru sistemul limfatic și venos, de a promova drenarea toxinelor din ţesuturi. Astfel, ajuta la reducerea blocajelor limfatice și stazei venoase, edemelor și a retenției hidrice.

Compoziție:

-       Ciuperca Polyporus umbellatus are o acțiune diuretică, care își exercită proprietăţile în principal în prezența retenției hidrice, a edemelor și a dificultăţii la urinare. Studiile au arătat că Polyporus nu are efecte adverse, deoarece permite eliminarea de sodiu și clor, păstrând potasiul. Util în stază limfatică.

-       Extractul uscat de Centella îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, stimulează fibroblasticele, celulele care regenerează colagenul, o substanță esențială pentru sănătate a multor ţesuturi ale corpului. Acesta este util pentru a îmbunătăți situațiile de insuficiență venoasă periferică, crampe, hemoroizi și celulită.

-       Extractul de Bromelaina din tulpinile de ananas are o acțiune proteolitică, antitrombotica, antiinflamatoare și este util pentru a combate inflamarea ușoară a țesuturilor moi și în tratamentul stărilor inflamatorii localizate, în special în cazul edemului.

-       Extractul uscat de trifoi dulce (Ţiţ. cu 20 % Cumarine) acționează pe pereții venelor, reduce permeabilitatea și creșterea rezistenței capilare. Îmbunătățește circulaţia venoasă şi circulaţia limfatică, este antiinflamator și anti-edem. Util în prezența hemoroizilor, varicelor, tromboflebitei și stazei limfatice.

Mod de administrare: 

O capsulă de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de mese.
Ambalaj: 90 capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*