Cauta

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Producator: AVD
267,00 lei
Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
+ -

MICOTHERAPY HERICIUM

 

Indicații:

MICOTHERAPY HERICIUM este un supliment alimentar extreme de eficient pentru tratamentul tulburărilor gastrointestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.

Compoziție:

-       Hericium erinaceus conține ingrediente active, cum ar fi erinacine și ericenoni, care acţionează sinergic pe două părți ale corpului: tractul digestiv și sistemul nervos, profund conectate. Acesta promovează repararea mucoasei gastrice și intestinale, are efecte antiinflamatorii și se comportă ca un probiotic, sau sprijină colonizarea intestinului de bacterii benefice. Este totodată și un sprijin util în caz de gastrita, ulcer, boala de reflux gastroesofagian, boala inflamatorie a intestinului, cum ar fi boala Crohn și colita ulcerativă, intestin iritabil şi tulburări digestive pe bază nervoasă.
Foarte util în disbioze (dezechilibru al florei intestinale), inclusiv cele de la tratamentul cu antibiotice, normalizează permeabilitatea excesivă a mucoasei intestinale, de obicei, asociate cu disbioze și stări de stres, alcool, droguri, obiceiuri alimentare proaste și alţi factori perturbatori, astfel încât, consecințele pot fi: abdomen umflat, dureri abdominale, intoleranta alimentară şi chiar tulburări extra-intestinale, inclusiv oboseala, alergii, și, în funcție de mai mulți factori, boli autoimune și multe alte probleme.

-       Al doilea domeniu este cel neurologic. Ingredientele active ale acestei ciuperci medicamentoase stimulează sinteza factorului de creștere neuronală (NGF sau „factorul de creștere a nervului”), proteina descoperită de Rita Levi Montalcini, care are un rol vital în sănătatea și trofismul de neuroni, precum și pentru propagarea impulsului nervos. Acesta îmbunătăţeşte simptomele de insuficienţă renală uşoară, cognitive, stadiul la care există pierderi de memorie și alte deficite cerebrale și care, de obicei, precede debutul de demențe reale, cum ar fi boala Alzheimer. De asemenea, atenuează anxietatea și depresia și poate îmbunătăți insomnia și alte manifestări mentale și fizice ale stresului, ajuta la reechilibrarea dimensiunii psihoemoţională.


Ambalaj: 90 capsule


Mod de administrare:

1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferință, între mese.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

OXICOLON - actiune antivirala, antibacteriana si antifungica

Oxicolon este un supliment alimentar, ce prezintă o acțiune antivirală, antibacteriană și antifungică, având totodată, proprietăți anti-infecție și de regenerare a celulelor.
188,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
225,00 lei

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei

MICOTHERAPY REISHI - pentru imunitate

150 + antioxidant si 200 + fitonutrienti
267,00 lei