Cauta

MICOTHERAPY GLICO - pentru diabet

Producator: AVD
267,00 lei
Supliment alimentar din Coprinus comatus, este conceput special din extract de plante și crom și are rolul de a menține nivelul normal al glucozei în sânge.
+ -

MICOTHERAPY GLICO

 

Indicații:

MICOTHERAPY GLICO este un supliment alimentar din Coprinus comatus, ce este conceput special din extract de plante și crom și are rolul de a menține nivelul normal al glucozei în sânge. Acesta este un supliment foarte util în ceea ce privește scăderea zahărului din sânge, fiind foarte recomandat pentru a ajuta digestia, însă de asemenea, acesta este benefic și în cazul tratamentului cu hemoroizi.

Compoziție:

-       Coprinus comatus este o ciupercă, care ajută la scăderea zahărului din sânge și este foarte util ca ajutor în condiții de control modificat de glucoză din sânge. În medicina tradiţională chineza, a fost și este folosit pentru a ajuta digestia și în tratamentul hemoroizilor. De asemenea, este util în constipație, în tratamentul infecțiilor intestinale și de gestionare a stresului.

-       Gymnema reduce absorbția de zaharuri de până la 50%, îmbunătățește metabolismul glucozei la nivel intracelular și ajută la controlul glicemiei.

-       Banaba îmbunătățește utilizarea glucozei de către celule, rezultând o reducere a glucozei din sânge, de asemenea, contribuie la reducerea grăsimii din ficat;

-       Măceșul este o sursă naturală de vitamina C. Acesta întărește sistemul de apărare al organismului împotriva infecțiilor și este deosebit de important în situații de control glicemic modificat.

-       Sulful sublimat este o componentă importantă a moleculei de glutation;

-       Cromul picolinat promovează acțiunile anabolice de insulină și anabolismul în muşchi; creşte metabolismul grăsimilor şi a carbohidraţilor şi ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Acesta reduce senzaţia de foame şi „poftă de dulciuri.”


Mod de administrare:

O capsulă de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de mese.
Ambalaj: 90 capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

TRANQUILPHIT - relaxant pentru bunastarea mentala

TRANQUILPHIT este un relaxant, ce promovează bunăstarea mintală și starea de spirit normală. Asocierea cu germoderivați de mesteacăn, fag și ienupăr, completează acțiunea produsului, care este extrem de util în facilitarea realizării unei stări de calm și relaxare, care ajută somnul.
203,00 lei

MICOTHERAPY AURICULARIA - pentru sistemul cardiovascular

MICOTHERAPY AURICULARIA este un supliment alimentar, ce are o puternică acțiune asupra sistemului cardiovascular, fiind deosebit de util atunci când vine vorba de predispoziția bolilor cardiovasculare.
267,00 lei

ACTIcolon 30 cps

ACTIcolon (10 miliarde pe capsulă) este un supliment alimentar bazat pe probiotice gastro-protejate (10 miliarde pe capsulă) și prebiotice.
151,00 lei