Cauta

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Producator: AVD
267,00 lei
Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
+ -

MICOTHERAPY GASTRO

 

Indicații:

MICOTHERAPY GASTRO este un supliment alimentar recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastro-esofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.

Compoziție:

-       Hericium erinaceus este un produs ecologic, util pentru buna funcționare a sistemului digestive. Cunoscut sub numele de „coama leului”, Hericium erinaceus este utilizat în mod tradițional, pentru a trata problemele de stomac. Acțiunea Hericium erinaceus, asupra tractului digestiv este aceea de a favoriza repararea mucoasei gastrice și intestinale, are efecte antiinflamatorii și se comportă ca un probiotic, ce susține colonizarea intestinului, stimulând flora intestinală. Datorită proprietăților sale, Hericium erinaceus, este astfel un suport util în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boala inflamatorie a intestinului, cum ar fi boala Crohn și colita ulcerativă, sindrom de colon iritabil și alte tulburări digestive.
Hericium erinaceus, ajută la restabilirea sănătăţii digestive în situații de disbioza
(dezechilibru al florei intestinale), inclusiv în disbiozele, produse în urma tratamentului cu antibiotice și normalizează permeabilitatea excesivă a mucoasei intestinale, de obicei, asociată cu aceste disbioze și cu stările de stres, alcool, droguri, erori dietetice și de alți factori perturbatori. În momentul în care peretele intestinal devine excesiv de poros, nu mai poate îndeplini în mod corespunzător funcția de barieră a toxinelor din sânge, alergenilor și microorganismelor dăunătoare. Atunci, apar o serie de efecte nocive organismului, cunoscute sub numele de „sindrom permeabil guţ” (sindromul colonului poros), care are că urmări balonarea, durerile abdominale, intoleranta alimentară şi alte tulburări, chiar şi extra-intestinale, inclusiv oboseala, alergii, boli autoimune și numeroase alte probleme.

-       Pistacia lentiscus are o acțiune puternică antibacteriană și este utilă în gastrite, ulcere şi infecţii cu Helicobacter pylori.

-       Lemnul dulce DGL are proprietăţi antiinflamatorii, antispasmodice și proprietăți protectoare ale mucoaselor, este foarte util în probleme gastro-esofagiene, cum ar fi arsuri la stomac, reflux gastric și esofagian. Extractul de lemn dulce (max. 2% ac. Glicirizic) conferă beneficiile întregii plante de lemn dulce, dar fără a avea efectele secundare ale acidului glucidic.


Mod de administrare: 

2 cps de 2 ori pe zi, de preferință, cu o oră înainte de mese.

Ambalaj: 90 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
Tratament eficient pentru Helicobacter
Am fost diagnosticat cu Helicobacter pylori si bineinteles ca mi s-a prescris un tratament cu antibiotice, care insa mi-a provocat mai mult rau. In urma unei recomandari, am intrat pe site-ul embreise si am luat legatura cu persoana de contact. Domnul care se ocupa de acest aspect, mi-a recomandat Alka Flor, Micotherapy Gastro si Enteroflor 2, iar cu sinceritate va spun ca rezultatele au fost extraordinare.
Am luat în fiecare zi Alka Flor inainte de culcare, supliment care mi-a reglat digestia si de asemenea si Micotherapy Gastro si Enteroflor 2.
Laurentiu | 19.03.2018 16:57
A fost utila aceasta recenzie? Yes Nu (0/0)
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

OXICOLON - actiune antivirala, antibacteriana si antifungica

Oxicolon este un supliment alimentar, ce prezintă o acțiune antivirală, antibacteriană și antifungică, având totodată, proprietăți anti-infecție și de regenerare a celulelor.
188,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
225,00 lei

MICOTHERAPY B M - pentru stresul psiho-fizic

Eficient în caz de anxietate, insomnii, stres sau depresie.
267,00 lei

Micotherapy U-Care 70 cps

Conține o concentrație mare de beta-glucani
320,00 lei