Cauta

Micotherapy Cordyceps

286,00 lei
+ -

Cordyceps sinensis este o ciupercă medicinală cu o gamă largă de utilizări; originar din Himalaya, crește la altitudini de peste 3.000 de metri și este folosit în China de aproximativ două mii de ani. În medicina tradițională chineză, este considerat un tonic puternic pentru rinichi, care găzduiește energia noastră vitală.PROPRIETĂȚI:
Cordyceps a fost întotdeauna considerat unul dintre cele mai puternice remedii ale naturii. În medicina tradițională chineză, a fost folosit pentru susținerea sistemului imunitar și pentru a ajuta la recuperarea în situații de convalescență, chiar și după boli sever debilitante.
Acum este considerat un tonic anti-îmbătrânire, adaptogen, care îmbunătățește utilizarea și producția de energie celulară, precum și metabolismul celular aerob, oferind organismului o rezistență mai mare.

Cordyceps Sinensis conține proteine, peptide și toți aminoacizii esențiali, polizaharide și glicoproteine ​​cu efecte imunomodulatoare, steroli, inclusiv ergosterol (precursor al vitaminei D), analogi nucleozidici, acizi grași polinesaturați, vitamine, inclusiv B1, B2, B12, E și K și diverse minerale. Numeroase studii clinice au arătat că Cordyceps îmbunătățește funcția hepatică (activarea celulelor Kupffer) și reglează nivelul enzimelor hepatice și profilul lipidic.


EFECT FIZIOLOGIC:
Cercetătorii de la Aloha Medicinals au început să studieze metodele de cultivare în urmă cu aproximativ cinci ani. Scopul proiectului a fost realizarea unor condiții naturale de creștere în laborator, pentru a menține caracteristicile și proprietățile care îl fac atât de eficient.
Testele biochimice efectuate de laboratorul Integrated Biomolecule Inc. din Tucson (Arizona), au arătat că Cordyceps produs de Aloha Medicinals conține de până la 4 ori concentrația de nucleotide și de 5 ori concentrația tuturor ingredientelor active ale speciilor sălbatice recoltate ( Cleaver P, Holliday JC, Powers ML. Metodă nouă pentru creșterea Cordyceps sinensis pe un substrat și metodă nouă de hibridizare a diferitelor tulpini de Cordyceps sinensis, cerere de brevet SUA 20060014267. 2006).


INGREDIENTE:

  • Extract de Cordyceps sinensis titrat în Beta glucani – Tit. la > 30% în Polizaharide totale > 15% Beta glucani 1,3-1,6
  • Capsule vegetale

DIRECTII:
o capsulă de 2-3 ori pe zi, cu multă apă. Conținutul simultan de vitamina C este recomandat, deoarece favorizează absorbția intestinală a polizaharidelor


AMBALAJ:
pachete care conțin 30 și 90 de capsule


NOTE:
Joacă produs certificat Sure-Doping Free


fără gluten


fără ogm


CONȚINUT DE INGREDIENTE DE PLANTEPE DOZA ZILNICA (2 CAPSULE)
Cordyceps sinensis1000 mg
Porto cordicepina10 mg
Porto in polisaccaridi300 mg
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

STEA 7 - pentru steatoza hepatica

STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.
234,00 lei

MICOTHERAPY SHIITAKE - pentru producerea de anticorpi, imunitate

Inumomodulant, imunostimulant, produce anticorpi, luptă împotriva bolilor cardiovasculare, a diferitelor tipuri de cancer, stimulează macrofagele, limfocitele T și celulele Natural Killer. Util în scăderea colesterolului și în prevenirea arterosclerozei.
267,00 lei