Cauta

MICOTHERAPY B M - pentru stresul psiho-fizic

Producator: AVD
267,00 lei
Eficient în caz de anxietate, insomnii, stres sau depresie.
+ -

MICOTHERAPY B M

 

Indicații:

MICOTHERAPY B M este un supliment alimentar destinat sistemului nervos deoarece acesta este foarte eficient în caz de anxietate, insomnia, stres sau depresie.

 

Compoziție:

-       REISHI acționează asupra sistemului nervos și asupra eliberării de endorfine endogene care au un efect calmant natural, ajută la reducerea stresului, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi capacitatea de adaptare a organismului. Numite „ciuperci de o mie de ani” sau „ciuperci ale longevităţii, acestea sunt considerate perfecte pentru longevitate. Reishi poate restabili echilibrul organismului, prin îmbunătățirea rezistenței la boli. De asemenea, acționează asupra sistemului nervos și a eliberării de endorfine endogene care au un efect calmant natural.

-       Vitamina B din hrişca fermentată în apă energizantă conține enzime şi coenzime cu biodisponibilitate mare, extreme de importante în menținerea echilibrului și în protejarea sistemului nervos, atât din punct de vedere structural, cât şi funcțional.

-       Extractul uscat de Hypericum promovează relaxarea și bunăstarea mentală, contribuie la menţinerea stării de spirit normale, este frecvent utilizat în cazurile de depresie uşoară până la moderată, însoțita de anxietate, oboseala, pierderea poftei de mâncare și de tulburări de somn.

-       Floarea pasiunii este un bun calmant şi sedativ asupra sistemului nervos central, cu efecte importante în situații de stres, nervozitate și insomnia

-       Extractul uscat de Centela este un bun antiinflamator, ce creşte oxigenarea cerebrală, îmbunătățește luciditatea mentală, dar și capacitatea de concentrare şi de somn.

Capsule „DRcaps®” vegetale gastro-protejate

Modul de administrare: 

2-4 capsule pe zi

Ambalaj: 60 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
267,00 lei

Micotherapy U-Care 70 cps

Conține o concentrație mare de beta-glucani
320,00 lei

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei

G-FEMM GELLULE - germicid, bactericid pentru mucoasa vaginala

G-FEMM GELLULE menține funcționalitatea corectă a aparatului genital feminin, contracrează inflamarea și iritarea mucoasei vaginale. De asemenea, este un germicid ce luptă împotriva bacteriilor (inclusiv Candida), a drojdiilor și a mucegaiurilor. Este util în cazul secrețiilor abundente și vâscoase. Este un dezinfectant în urma ciclului menstrual.
89,00 lei