Cauta

MENOPAUSA+ pentru menopauza

Producator: Eurosup
136,00 lei
Îmbunătățește bunăstarea femeilor și trofismul osos la menopauză.
+ -

MENOPAUSA+

 

Indicații:

MENOPAUSA+ este un supliment ideal pentru femeile aflate la menopauză deoarece are rolul de a îmbunătăți bunăstarea femeilor, dar și trofismul osos la menopauză.

Compoziție:

-       Izoflavone - conținutul bogat în izoflavone, are efectul natural de reglare a producției hormonale din organism al femeilor;

-       Saponinele au acțiune antiinflamatoare, ajuta în caz de probleme legate de cancerul de sân, osteoporoza, cancerul de colon, boli cardiovasculare și reducerea colesterolului LDL.

-       Resveratrol este considerat un fitoestrogen, datorită capacității de a lega și de a activa receptorii de estrogen , ajutând astfel femeia, în menținerea activităţii normale estrogenice, favorizând un risc redus de boli cardiovasculare, osteoporoza şi cancer.

-       Magneziul asigură sănătatea sistemului osos, jumătate din cantitatea de magneziu din organism fiind stocată în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos. Este esenţial pentru absorbţia calciului.

-       Calciul este ideal pentru prevenirea pierderii densităţii osoase, datorate vârstei. Femeile aflate la premenopauza au nevoie de 1000 mg de calciu, iar cele aflate la menopauza ar trebui să consume 1200 mg de calciu pe zi.

-       Vitamina D3 contribuie la sănătatea sistemului osos şi la absorbţia calciului în organism. Până la vârsta de 50 de ani, doza recomandată de vitamina D este de 15 mg pe zi. De asemenea, femeile sănătoase aflate la menopauza au nevoie de mai mult decât atât.

Mod de administrare:
1 cps în timpul zilei

Ambalaj: 60 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ARGI TAB - pentru afectiuni cardiovasculare

Arginina este un aminoacid bazic, utilă pentru sistemul cardiovascular, hepatic, renal, nervos.
123,00 lei