Cauta

MELATONINA 500 - bun pentru insomnii

Producator: Eurosup
58,00 lei
MELATONINA combate insomnia, este un foarte bun atioxidant anticancerigen, fiind de asemenea utilă și în cazul bolilor cardiovasculare.
+ -

MELATONINĂ 500

 

Indicații:

MELATONINĂ 500 combate insomnia, este un foarte bun antioxidant anticancerigen, fiind de asemenea utilă și în cazul bolilor cardiovasculare. De asemenea, aceasta este foarte utilă în reducerea radicalilor liberi, reglează somnul și îmbunătățește starea de spirit, are proprietăți antitumorale și totodată, îmbunătățește circulația cerebrală. Melatonină poate fi utilizată și în cazul copiilor care suferă de tulburări de dezvoltare, crește numărul trombocitelor din sânge și reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare.

 

Alte proprietăți:

-       Combate insomnia - una dintre cauzele insomniei este secreția insuficientă de melatonină. Aceasta reglează ritmul cardiac și, de aceea, mai este denumită şi „ceasul corpului”.

-       Este cel mai bun antioxidant: melatonină este un antioxidant de două ori mai puternic decât vitaminele C și E, este singurul antioxidant capabil să pătrundă în fiecare celulă a corpului. Aceasta protejează de bolile degenerative ca artroza, boala Parkinson, degenerescenţa maculară și cataracta şi ne poate feri de cancer.

-       Întârzie îmbătrânirea: melatonină are efect de încetinire a îmbătrânirii. Prin urmare, ar trebui să luăm melatonină începând cu vârsta de 30-40 de ani.

-       Facilitează adaptarea la schimbările de fus orar, ajuta procesele de reglare a tensiunii arteriale şi a glicemiei, elimină migrenele în cel mai scurt timp.

-       Melatonină este ca un hormon , liposolubil, o glandă mică a creierului. Aceasta este secretata în timpul nopții, ca răspuns la lipsa stimulării fotoreceptorilor retinieni de lumina zilei. Cantitatea de melatonină este foarte scăzuta în primele trei luni de viaţă şi nu există diferențe semnificative între nivelurile de zi și de noapte. De la 4-6 luni concentrațiile melatoninei cresc treptat, până la vârsta de 3 ani. Producția melatoninei în organism, scade odată cu vârsta, datorită calcifierii epifizei.

 

MOD DE ADMINISTRARE:
PREVENTIV
1 mg / 10 kg greutate corporală , înainte de culcare.

În cazul cancerului, se administrează doze mai mari, efectele asupra leziunilor cerebrale sunt proporționale cu cantitatea.

Acțiunea melatoninei creşte prin asocierea cu vitamina D3.

Cantitate: 200 de comprimate

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*