Cauta

MAXIMUM BIO FLOR - probiotic pentru microflora intestinala

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

Producator: AVD
90,00 lei
Îmbunătățește recolonizarea microflorei intesinale, modificată ca urmare a disbiozei din cauze multiple (medicamente, hormoni, antibiotice, infecții, alterarea enzimelor, pancreatice sau biliare, diete dezechilibrate).
+ -

MAXIMUM BIO FLOR

 

Indicații:

MAXIMUM BIO FLOR este un supliment alimentar, ce îmbunătățește recolonizarea microflorei intestinale, modificată ca urmare a disbiozei din cauze multiple (medicamente, hormoni, antibiotice, infecții, alterarea enzimelor, pancreatice sau biliare, diete dezechilibrate).

Stresul, alimentaţia în exces sau slabă, excesul de medicamente, pot provoca disbioza intestinala (raportul Lactobacillus / coliformi mai puțini de 1: 100 în ileon și 1: 1000 în colon). Acest produs, menține echilibrul bacteriilor din tractul gastrointestinal, contribuie în mod eficient la menținerea unei stări bune de sănătate, fiind indicat în cazul disbiozelor caracterizate prin digestie lentă, balonare și fiind de asemenea foarte util pentru îmbunătățirea digestiei, absorbția nutrienților și eliminarea tulburărilor legate de intoleranța alimentară (în special intoleranţă la lactoză).

Compoziție:

- Lactobacillus plantarum LPB22 o capsulă ce conţine 6,5 miliarde de fermenţi lactici vii;
- Lactobacillus acidophilus LA3;
- Lactobacillus casei LC18;
- Lactobacillus rhamnosus LRH11;
- Lactobacillus fermentum LF350;
- Lactobacillus reuteri LR07;
- Inulina.


Mod de administrare:
Copii - La copiii de peste 1 an se administrează o capsulă pe zi, iar în cazul copiilor care nu pot înghiţi comprimatul, se deschide capsula şi se dizolva conţinutul în puţină apă rece sau lapte rece.

Adulţi – 2 cps dimineaţa, pe stomacul gol.

Cantitate: 20 de capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru dureri de gât, gripă, faringintă, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, are rol antibacterian, antiviral și germicid.
157,00 lei

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
116,00 lei