Cauta

Livrarea comenzilor

Modificare sau anulare comanda

În cazul în care te-ai răzgândit și nu mai dorești un anumit produs comandat sau îți dorești altul, ne poți contacta cât mai repede la unul dintre numerele noastre afișate: 0748-330-883 sau 0734-914-499. Imediat ce ai făcut acest lucru, unul dintre colegii nostri îți va oferi suport în soluționarea acestei probleme și te va ajuta fie să modifici sau să anulezi comanda.

Modalitate de livrare

Livrarea pentru toate produsele comercializate de către Embreise se realizează prin intermediul curierului.

Taxe de livrare

Pentru suplimentele alimentare vândute de Embreise, care fac parte din categoriile: Dietă, Imunologie, Cardiovasculare, Gastroenterologie, Sport sau Sănătate, taxa de livrare percepută pe comandă este de 20 RON. În cazul în care comanda este mai mare de 150 RON, livrarea se va face în mod gratuit, astfel încât, nu vor fi percepute taxe de livrare.

Livrare în timp util

În ceea ce privește livrarea, am optat pentru parteneri de încredere și extrem de eficienți, astfel încât, livrăm peste tot în țară. Prin intermediul acestora, ne asigurăm că produsele pe care le-ai comandat ajung în siguranță la tine și în timp util, la adresa menționată de tine. Încercăm să livrăm produsele cât mai repede, însă acest lucru depinde foarte mult și de distanță. Sediul nostru se află în Suceava, astfel încât, comanda la nivel naţional va ajunge în termen de 1-5 zile lucrătoare. Comenzile plasate în weekend, vor fi livrate în cursul săptămânii următoare.

Întrebări frecvente

În cazul în care există nelămuriri în legătură cu anumite produse, plasare comandă, retururi sau livrare, ne poți contacta la unul dintre următoarele numere de telefon: 0748-330-883 sau 0734-914-499.