Cauta

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

Producator: AVD
116,00 lei
IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
+ -

 Immunflor


IMMUNFLOR este un supliment alimentar, care stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor și la întărirea sistemului imunitar.


Echinaceea

Propolis

Măceș

Echinaceea angustifolia are proprietăţi imuno biologice şi este utilizat în profilaxia şi tratamentul răcelilor.Propolis cu puritate ridicată, dizolvat în soluție de apă energizantă. Are o puternică acțiune imunostimulatoare.GERMODERIVAT) ce reactivează  şi stimulează sistemul imunitar.


Sistemul imunitar are rolul de a proteja organismul de corpuri străine sau de afecțiuni care îi pot periclita sănătatea. În momentul în care sistemul imunitar funcționează normal, acesta are capacitatea de a ataca virusurile, corpurile străine, paraziții și bacteriile, reușind să le diferențieze pe acestea de țesuturile sănătoase.

Biologic, imunitatea reprezintă o stare de echilibru a organismelor de ordin multicelular, care intervin în momentul în care își face apariția boala sau infecția. De asemenea, sistemul imunitar are rolul de a apăra organismul în caz de alergii, răceli sau diferite reacții autoimune.


Tratează virusurile 

Ideal pentru copii

Protejează organismul de viruși, bacterii, paraziți și alte corpuri străine. 

Contribuie la întărirea sistemului imunitar și respirator al copiilor.


       Sistemul imunitar acțonează prin cele 3 funcții ale sale:

  1. Neutralizează virusurile, bacteriile, funcgii și paraziții care au patruns în organism, eliminându-i.
  2. Identifică și neutralizează substanțele dăunătoare organismului din mediul înconjurător.
  3. Luptă împotriva celulelor canceroase ale organismului.

Compoziție:

-       Propolisul are o puternică acţiune imunostimulatoare. Nu conţine alcool, deoarece este produs prin utilizarea tehnicii cu CO2 (tehnica de extracţie a fluidului), rezultând un produs, în soluţie apoasă, cu un grad ridicat de puritate.


-       Echinaceea angustifolia are proprietăţi imuno biologice şi este utilizat în profilaxia şi tratamentul răcelilor, în creşterea apărării endogene, prin stimularea sistemului imunitar, în special prin activarea fagocitozei şi prin stimularea fibroblastelor.


-       Prunus spinosa muguri (GERMODERIVAT) reactivează axa hipotalamo-hipofizo-suprarenală şi stimulează sistemul imunitar, reglează dezechilibrele hormonale, pentru a le permite copiilor o dezvoltare armonioasă şi fiziologica corectă. De asemenea, stimulează sistemul imunitar atunci când, acesta a suferit în urma poluării mediului, a poluării chimice, a alergiilor respiratorii, a intoxicaţiilor farmacologice, a infecţiilor bacteriene şi virale, favorizând o rapidă perioada de recuperare, după tratament sau după bolile pulmonare.


-       Măceş muguri (GERMODERIVAT) este un antiinflamator şi antialergic, ce tratează eficient inflamaţiile recurente localizate. Este folosit în profilaxia gripei, în caz de rinofaringita, traheobronşita, amigdalita, otită, alergii şi astm bronşic alergic.


-       Ribes nigrum muguri( GERMODERIVAT) are acţiune asupra glandelor suprarenale, ale cortexului, stimulând eliberarea de substanţe cu proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice, destul de puternice, comportându-se aproape ca un cortizon natural, fără a fi toxic.


-       Streptococcus termophilus STB 328 intensifică răspunsul imun la infecția virală, inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene în tractul digestiv. Prezența bacteriilor intestinale stimulează producerea de anticorpi, care ajută organismul să răspundă cu ajutorul sistemului său imunitar. Rata de creștere la copii: studiile efectuate pe o perioadă de 6 luni, au arătat că, la copiii la care s-a folosit ca supliment Streptoccocus Thermophilus, s-a obţinut o creștere vizibil mai bună, decât la copiii care nu au primit suplimentul.

-       Lactobacillus acidophilus este un inhibitor puternic al bacteriilor patogene, care împiedică proliferarea lor, menţinând o floră bacteriană normală. Este absorbit excelent de celulele tractului intestinal uman. Este un bun inhibitor, al dezvoltării microorganismelor patogene și stimulează eliminarea toxinelor din organism.

-       Lactobacillus casei LC18 ajuta la propagarea și dezvoltarea de bacterii „benefice” organismului. Are caracteristică de a supraviețui în condiții de temperatură și pH variat şi deţine abilitatea de a stimula şi consolida ”apărarea naturală” a organismului.

-       Lactobacillus rhamnosus LRH11 stimulează producerea acidului lactic deoarece are caracteristică de a fermenta. Este rezistent la congelare și liofilizare. Foarte utilizat ca probiotic pentru prevenirea și tratarea diferitelor afecţiuni. Previne și atenuează o serie de probleme de sănătate, inclusiv constipaţia, infecţii ale tractului urinar, vaginita bacteriană, vaginita datorată candidei.

-       Lactobacillus bulgaricus ajută în procesul de digestie, în caz de intoleranţă la lactoză, stimulând dezvoltarea bacteriilor benefice şi ajuta la menţinerea unui sistem imunitar sănătos, favorizând un nivel scăzut al colesterolului. Deoarece Lactobacillus bulgaricus are proprietăți antibiotice, poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la inhibarea dezvoltării microorganismelor patogene la nivel intestinal.

-       Fermenți lactici vii: 15 miliarde /gram


Mod de administrare:

Copii: 0,5 ml pe kg corp, înainte de micul dejun, nu trebuie să depășească 10 ml
Adulţi: 10 ml /zi , înainte de micul dejun
În caz de boală: aceleași cantități , de 3-4 ori pe zi, înainte de mese


Cantitate: 100 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

FLUIDOFER - fier cu germoderivate

FIER natural, în combinație cu grupul de vitamine B, gastroprotejat pentru o asimilare și absorbție eficientă, cu tolerabilitate excelentă, fără efecte oxidative, cu biodisponibilitate maximă.
161,00 lei

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

Immuno Col Fer 60 cps

Supliment alimentar bazat pe colostru de capră și lactoferină
225,00 lei