Cauta

GASTROPHIT - gastroduodenal

202,00 lei
Recomandat în caz de gastrită, crampe, dispepsii, aciditate gastrică, ulcer gastroduodenal.
+ -

GASTROPHIT

 

Indicații:

GASTROPHIT este un supliment alimentar recomandat în caz de gastrită, crampe, dispepsii, aciditate gastrică, ulcer gastroduodenal. Datorită ingredientelor sale, acesta este un supliment util în tratarea și prevenirea diferitelor afecțiuni.

Compoziție:

-       Passiflora este un ingredient util pentru apărarea organismului împotriva stresului, contribuind la eliminarea  disconfortului la nivelul aparatului digestiv (stomac, colecist, intestin) şi al musculaturii  netede (abdominale, urinare etc.).

-       Extractul uscat de muşeţel este util pentru tratarea afecţiunilor digestive, balonare şi flatulenţă, stimulează sucurile gastrice şi are acţiune antispastică şi antiinflamatorie.

-       Frunzele de melisa sunt utile în tulburările digestive care apar pe fond nervos, adjuvante în boli gastrointestinale.

-       Rădăcina de angelica este utilă în afecţiuni ale stomacului, însoţite de aciditate sau hipoaciditate, flatulenţe, indigestie, dureri de stomac.

-       Chimenul are activitate antimicrobiană, antispastică și este folosit în spasme ale tractului gastrointestinal;

-       Ghimbir rizom este foarte eficient în atenuarea simptomelor şi problemelor gastrointestinale;

-       Extractul uscat de lemn dulce protejează mucoasa gastrică, contracarează aciditatea stomacului şi ajuta digestia;

-       Fenicul fructe prezintă un efect antiseptic, antispastic, carminative și este util în flatulenta, calmant gastric.

-       Frunzele de Malva ajuta la gastroenterite și gastrită hiperacidă, substanțele mucilaginoase, acoperă
mucoasa inflamată cu un film protector.

-       Anasonul verde stimulează secreţiile glandulare (salivare, gastrice, intestinale, biliare). De asemenea, acesta ajuta la funcţionarea normală a sistemului digestiv. Totodată, acesta reduce spasmele şi balonarea, care apar la nivelul intestinului (la copii şi adulţi), îmbunătăţind digestia.

-       Extractul uscat de galbenele este util în tratamentul gastritelor, colecistitelor, cistitelor.

-       Smochinul germoderivat ajută la ameliorarea simptomelor tulburărilor gastrice (de tip hipo sau hipersecreţiei), gastroduodenale sau a tulburărilor neurovegetative şipsihosomaticede la nivel gastro-duodeno-colic.

-       Arin germoderivat este util în ulcere gastroduodenale, colita, gastrita

-       Ribes germoderivat are acţiune anti-inflamatorie și este utilizat în caz de gastrita.

 

Mod de administrare:
10 ml la 3 ore pe zi înainte de mese / Asociat cu Enzymflor, 1-2 cps în timpul meselor

Ambalaj: 500 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ENZYMFLOR - enzime digestive

ENZYMFLOR este un supliment alimentar pe bază de enzime, ce este folosit ca un bun antioxidant, antiinflamator, antialergic și este recomandat chiar și în caz de cancer.
105,00 lei