Cauta

FLUIDOFER - fier cu germoderivate

Producator: AVD
161,00 lei
FIER natural, în combinație cu grupul de vitamine B, gastroprotejat pentru o asimilare și absorbție eficientă, cu tolerabilitate excelentă, fără efecte oxidative, cu biodisponibilitate maximă.
+ -

F5  fluidofer


FLUIDOFER este un supliment pe bază de fier natural, eficient în compensarea deficitului de fier. Acesta este un supliment ideal pentru copii, dar și pentru adulți, astfel încât, este eficient în caz de diaree, vărsături, dureri abdominale, la femei - cicluri menstruale neregulate. De asemenea, o lipsă acută de fier va duce la scăderea performanțelor școlare, la probleme de comportament, transpirație abundentă, infecții recurente, dar și la pierderea poftei de mâncare, stagnare sau creştere mică în greutate, lipsă de dinamism sau somnolență.


Ultrafer®Cultavit®VitaminaC
Microîncapsulat în nanocapsule de fosfolipide care garantează biodisponibilitate maximă
Complex vegetal de vitamine din grupa B și acid folic din hrișcă, o pseudocereală fără gluten
Extras din măceș


Fierul este esențial în perioada de creștere deoarece acesta joacă un rol primordial în structura globulelor roșii. Așadar, fierul este un mineral prezent în cantități mai mari în sânge, fiind necesar pentru sinteza hemoglobinei. Copii sunt cei mai predispuși la lipsa de fier, iar o cantitate mică de fier în corpul acestora, poate reduce numărul globulelor roșii. În cazul acesta, transportul de oxigen de la plămâni spre celelalte organe va scădea semnificativ. În concluzie, o oxigenare redusă, va conduce la o funcționare și o dezvoltare mai slabă pe termen lung. Deficienta de fier în cazul copiilor, poate duce la o producție redusă de hemoglobină și la anemie microcitară și hipocromă.
Tratează anemiaDe la 6 ani în sus

Cu UltraFer®, valorile sanguine vor reveni repede la normal

Fiind atât de bine tolerat este recomandat pentru copii


Fluidofer este conceput special pentru a contracara stările de anemie și deficiențele de fier, care pot afecta persoanele ce au o nevoie crescută de fier sau un aport alimentar redus de fier. Acesta este util în cazul copiilor, a femeilor însărcinate, în cazul vegetarienilor, dar și a persoanelor care suferă de sindrom de malabsorbție sau boli care cauzează anemie. 
Pentru veganiÎn timpul sarcinii

Întrucât conține doar substanțe de origine vegetală și minerală

Conține și toate vitaminele din grupul B, atât de necesare în timpul sracinii.


Pirofosfatul de fier, Ultrafer ® este microîncapsulat în nanocapsule de fosfolipide care garantează biodisponibilitate maximă și lipsa oricăror efecte secundare, întâlnite la administrarea fierului tradițional.

Prezența complexului vegetal de vitamine din grupa B și acidul folic din hrișcă, o pseudocereală fără gluten, asigură un aport ridicat de vitamine în formă naturală, care este esențial pentru multe funcții metabolice ale copiilor.


Compoziție:

-       Fluidofer pe bază de pirofosfat de fier Ultrafer ®  - pirofosfat de fier, microîncapsulat în nanocapsule de fosfolipide, care permit trecerea prin mediul gastric, fără a intra în contact cu membranele mucoase şi alte elemente nutritive. Lipozomii de fier garantează o putere de absorţie de 4,1 ori mai mare, comparativ cu gluconatul de fier.


-       GEMODERIVAȚI (muguri) de Tamarix gallica - au rolul de a crește formarea de globule roşii şi trombocite, acționând atât asupra măduvei osoase, cât şi asupra splinei. Aceștia sunt indicați în cazurile de anemie severă, asociată cu scăderea numărului de globule roșii și trombocite.


-       GEMODERIVAŢI (muguri) de Alun de pădure - stimulează procesul de formare a globulelor roşii (eritropoieza) prin activarea eritroblaștilor. Extractul este folosit în general ca un puternic anti-anemic, în caz de anemie hipocromă și microcitară.


-       GEMODERIVAŢI (muguri) de Brad Alb (abies pectinata) - utili mai ales în pediatrie, pentru decalcifiere, rahitism, carii dentare, hipertrofia ganglionilor limfatici. Exista rezultate interesante în cazuri de parodontoză , osteoporoza și ajuta în consolidarea fracturilor osoase.


-       Vitamina B1 (tiamina) - ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și la producerea acidului clorhidric, esențial pentru a avea o digestie echilibrată;

-       Vitamina B2 (riboflavina)ajută la creșterea celulelor, însă acționează favorabil și asupra tonusului muscular, fiind esențială și pentru piele;

-       Vitamina B3 (niacina)este utilă pentru păstrarea elasticității pielii și, în același timp, ajută grăsimile să se proceseze în corp;

-       Vitamina B5 (ac. pantotenico) - ajută la vindecarea rănilor și în același timp, joacă un rol primordial în descompunerea carbohidraților și a grăsimilor;

-       Vitamina B6 (piridossina)ajută la formarea hemoglobinei, este un bun stimulent muscular, ajută pielea, dar poate fi utilă și în tratamentul unor afecțiuni cardiovasculare;

-       Acid folicsprijină funcția creierului, având beneficii multiple asupra acestuia, la fel ca vitaminele din complexul B;

-       Vitamina B12 (cianocobalamina)are una dintre cele mai compleze structuri chimice dintre toate vitaminele, având un rol sențial asupra întregului organism.  Aceasta ajută sistemul nervos, crește performanța fizică și nu în ultimul rând, evită acumularea grăsimilor în ficat, prevenind afecțiunile cardiovasculare.

 


Mod de administrare

10 ml (o jumătate de linguriță) de 1-2 ori pe zi.

Ambalaj: 200 ml

Despre producător

Fluidofer este un supliment alimentar produs de către AVD. Această companie a fost înființată cu aproximativ 30 de ani în urmă, de către Olivio Ravasini, cu ideea de a dezvolta produse naturale, care ajută la bunăstarea fizică și psihică a individului, în sensul cel mai complet. Așadar, individul și bunăstarea acestuia reprezintă punctul central al companiei. Misiunea producătorului AVD  este aceea de a căuta și de a selecta materii prime inovatoare pentru o mai bună calitate a vieții.

Products specifications
IngredienteULTRAFIER
IngredienteGEMODERIVAȚI (muguri) de Tamarix gallica
IngredienteGEMODERIVAŢI (muguri) de Alun de pădure
IngredienteGEMODERIVAŢI (muguri) de Brad Alb (abies pectinata)
IngredienteVitamina B1 (tiamina)
IngredienteVitamina B2 (riboflavina)
IngredienteVitamina B3 (niacina)
IngredienteVitamina B5 (ac. pantotenico)
IngredienteVitamina B6 (piridossina)
IngredienteVitamina B12 (cianocobalamina)
IngredienteAcidul folic
Cantitate200 ml
Mod de administrare10 ml (o jumătate de linguriță) de 1-2 ori pe zi.
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIcolon 0-12

CONCENTRAȚIE LA ORIGINE: 15 Miliarde de FERMENȚI LACTICI VII.
119,00 lei

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
116,00 lei

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei