Cauta

Flogisen - pentru durerile articulare, musculare si ale tendoanelor

Producator: AVD
229,00 lei
Supliment alimentar pe bază de turmeric, ce prezintă o acțiune antiinflamatorie a mușchilor și articulațiilor, ajutând la contracararea inflamației cauzate de îmbătrânirea celulară.
+ -

Flogisen

 

Indicații:

Flogisen este un supliment alimentar pe bază de turmeric, ce prezintă o acțiune antiinflamatorie a mușchilor și articulațiilor, ajutând la contracararea inflamației cauzate de îmbătrânirea celulară. Acesta este extrem de util în caz de dureri articulare, musculare și tendoane.

 

Compoziție:

-          Casperome ® : (Boswellia serrata Roxb Extract de rășină, gumă TIT uscată ≥ 25% ac Bosurelic, fosfolipide de Boswellia phytosome de soia );

-          Meriva ® : Curcuma phytosome. (Curcuma longa L. rizom extract tit uscat 20% curcuminoids; fosfolipide. de soia );

-          Extract uscat de Ghimbir (extract de rizom Riceu zingiber officinale), extract uscat. 5% de gingerols, stearat de magneziu, capsulă de legume (hidroxipropilmetilceluloză).

 

Proprietățile componentelor:

-          Casperome ® phytosome (Boswellia serrata extract tit uscat ≥ 25% ac Bosurelic:. Inhibă sinteza leucotrienelor, util ca antiinflamator, bun pentru inflamații ale pielii (psoriazis, eczeme), inflamarea membranelor mucoase (colită ulcerativă, astmul, boala Crohn), contracarează  neuroinflamațiile, are acțiune antioxidantă.

-          Meriva ® phytosome (Curcuma longa extract tit uscat 20% curcuminoids): anti-inflamatorii (artrita, osteoartrita), util pentru eliminarea AGE și metale grele, pentru detoxifiere a ficatului, având o acțiune antioxidantă.

-          Extract de ghimbir uscat. 5% în gingerol: anti-alergic, antiinflamator (artrita, artroze), stimulează faza de detoxifiere a ficatului enzimelor II. Acțiunea sa anti-greață scade glicemia, contracarează neuroinflamația, este utilă în cazul aterosclerozei și hipertensiunii, având acțiune antioxidantă.

Mod de administrare:

O capsulă de 2 ori pe zi, de preferință între mese.

Ambalaj: 40 capsule.

Notă: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
267,00 lei

ALKA FLOR - alcalinizant (500 gr)

Viata moderna duce la o acumulare de deseuri metabolice acide, care trebuie eliminate din organism.
225,00 lei

OXICOLON - actiune antivirala, antibacteriana si antifungica

Oxicolon este un supliment alimentar, ce prezintă o acțiune antivirală, antibacteriană și antifungică, având totodată, proprietăți anti-infecție și de regenerare a celulelor.
188,00 lei