Cauta

Estromin - pentru reglarea ciclului menstrual

Producator: AVD
172,00 lei
Supliment alimentar pe bază de extracte din plante, zinc și vitamina B6, util pentru a contracara tulburările ciclului menstrual și care ajută la reglarea activității hormonale.
+ -

Estromin

 

Indicații:

Estromin este un supliment alimentar pe bază de extracte de plante, zinc și vitamina B6, util pentru a contracara tulburările ciclului menstrual și care ajută la reglarea activității hormonale.

ESTROMIN este o formulă concepută pentru a combate tulburările ciclului menstrual, ajutând la reglarea activității hormonale.

Compoziție:

-          Greenslect ® phytosome ® -  extract uscat de ceai verde, titrat 17% în epigalocatechin-3-O-galat. Este o formulă de două ori mai biodisponibilă decât un preparat non-fitosom. În plus, față de acțiunea antioxidantă și antiinflamatorie, ceaiul verde acționează ca un inhibitor natural al aromatazelor.

-          Extract uscat de Agnocasto (titrat 0,5% în agnuside) ce ajută la reglarea nivelului de progesteron. Cele mai recente studii arată că Agnocasto inhibă secreția de prolactină, în mod tipic crescut la femeile care suferă de PMS, prin stimularea receptorilor dopaminergici.

-          Gluconatul de zinc stimulează producerea de progesteron. La multe femei cu sindrom premenstrual există un raport ridicat de cupru / zinc, cu o deficiență a acestuia, astfel încât suplimentele de zinc ajută la reducerea acestor simptome.

-          Vitamina B6 (piridoxină) reglează starea de spirit, promovează reechilibrarea de estrogen-progestin.

-          Agenți antiaglomeranți: amidon de porumb, carbonat de calciu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

-          Capsula de legume (hidroxipropilmetilceluloză).

 

Mod de administrare:

1 capsulă dimineața, luată cu apă.

Notă: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ambalaj: 30 cps.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei