Cauta

EPAPHIT CAPSULE - pentru flux biliar

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

Producator: AVD
146,00 lei
Ajută la detoxifierea ficatului, reglează fluxul bilei, reduce nivelul de colesterol, reduce valorile transaminazelor. Este util în caz de leziuni hepatice de origine toxică.
Availability: Stoc epuizat
Acest produs are o cantitate minima de 10
+ -

EPAPHIT CAPSULE

 

Indicații:

EPAPHIT CAPSULE este un supliment alimentar care ajută la detoxifierea ficatului, reglează fluxul bilei, reduce nivelul de colesterol, reduce valorile transaminazelor. Acesta este util în caz de leziuni hepatice de origine toxică.

Compoziție:

-       Anghinarea extract uscat  (ţiţ.cu 5,5% în acid caffeilchinico) este un hepatoprotector, hipocolesterolemizant și antiseptic, ce stimulează producerea bilei, protejează ficatul de substanțe toxice, cum ar fi alcoolul, tetraclorura de carbon. De asemenea, aceasta este utilă în dispepsia funcțională (dificultatea de a digera), tratamentul fiind recomandat de 1 sau 2 luni. Extractul anghinare este eficient în ameliorarea simptomelor pacienților cu hepatită virală tip C, dar nu reduce încărcătura virală și transaminazele.

-       Armurariu extract uscat  (ţiţ. cu 80% Silimarina) este indicat în hepatite cronice, ciroze, insuficienţe hepatice, protejează ficatul de efectele nocive ale chimioterapiei, fiind eficient în intoxicaţii accidentale cu ciuperci otrăvitoare, adjuvant în intoxicaţii cu diverse substanţe toxice (medicamente hepatotoxice, plumb, etanol, tetraclorură de carbon). De asemenea, acesta este un adjuvant în alcoolism, digestie dificilă, constipaţie, hipotensiune arterială, este indicat în caz de cancer, în tratarea bolilor de piele în general (psoriazis, vitiligo), deficite imune, hipercolesterolemie.

-       Schizandra chinensis extract uscat (ţiţ. Cu 5% Schisandrine) are rolul de a trata afecţiunile renale, tonicul sexual, fiind un aphrodisiac și detoxifiant pentru organism, util în boli de ficat (hepatita autoimună), depresii, nevroze, transpiraţii nocturne. Totodată, acesta ajuta la stimularea sistemului imunitar (imunomodulator) şi ajuta la refacerea după chimioterapie, stimulează pofta de mâncare, alergii, insomnii, lipsa de concentraţie, normalizează nivelul glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, împiedica peroxidarea lipidică, reda supleţea pielii. Pe lână toate acestea, acest extract este indicat pentru afecţiuni gastrointestinale, în ameliorarea simptomelor menopauzei  (datorită fitoestrogenilor) și nu în ultimul rând, ameliorează vederea şi auzul.

-       Desmodium adscendens este un bun remediu în tratamentele medicamentoase cu impact hepatotoxic, cum ar fi antibioticele şi antifungicele. Suport în tratamentul hepatitei virale, toxice, alcoolice și chimioterapiei, această substanță este eficientă de asemenea și în tratamentul steatozei. Permite prevenirea cirozei, atenuează formele inflamatorii, normalizează transaminazele, reduce senzaţia de greață, ajuta la recuperarea apetitului, dispariția rapidă a icterului şi oboselii.

Mod de administrare:  

2 capsule 2 de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Ambalaj: 60 capsule
Notă: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*