Cauta

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Producator: AVD
252,00 lei
Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
+ -

EPADX

 

Indicații:

EPADX este util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, sau aditivi sau fum. De asemenea, acesta are rolul de a reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie și ajută la eliminarea metalelor grele din organism (plumb, mercur). Totodată, acest supliment este un antioxidant puternic intracelular, ce este deosebit de util în alergii și anxietate.

Caracteristici:

-      N-acetil cisteina este un aminoacid sulfurat, forma cea mai bio disponibilă, este stimulatorul principal al sintezei de glutation împreună cu Viţ.C. Glutation este principala molecula de detoxifiere de faza I și faza a II-a. Acesta este esenţial pentru eliminarea metalelor grele, cum ar fi plumbul și mercurul. Glutation devine precursor al glutation peroxidaza, cea mai puternică enzima antioxidantă intracelulara. De asemenea, ajută la fixarea fierului și ajută la bolile autoimune, în care există adesea un deficit de glutation. Glutation este o moleculă folosită în tratamentele anti-îmbătrânire. Într-un studiu recent s-au demonstrat proprietăţile antiinflamatorii şi antioxidante, prin reducerea proteinei ÎL 6 și C-reactive la oameni care fac dializă.
Această substanță îmbunătăţeşte hipertensiunea pulmonară, reduce simptomele de hiperestrogenie, ajuta creșterea fertilității feminine, reduce oboseala musculară în practicarea sporturilor, neuroprotecție în caz de traume cerebrale, previne daunele provocate de cadmiu în cancerul de sân, reduce transformarea indusă de estrogen epitelial mamar, inhiba deteriorarea condrocitelor post trauma, reduce hepato toxicitatea de statine, reduce stresul oxidativ de la plumb, protejează ficatul împotriva daunelor și nu în ultimul rând, reglează glutamatul mono sodic.

-      MERIVA ® Meriva este cea mai puternică formula disponibilă comercială, de Curcuma Longa. Este legată de o substanță, lecitină din soia și o celuloză microcristalină pentru a o face mai fluidă, așa încât este de 29 de ori mai bio disponibila decât curcuma nu fitosomata. Meriva este optimă în detoxifierea hepatică, deoarece moderează faza I şi faza ÎI și datorită antioxidanţilor de mare concentraţie și antiinflamatorilor are rolul de a controla metaboliții intermediari. Pe lângă acțiunea antiinflamatoare s-a dovedit a fi eficient în cazuri clinice de boală Crohn și proctita ulcerativă. Totodată, există studii conform cărora, aceasta este deosebit de eficientă și în inflamarea articulaţiilor, osteoartrita la genunchi și inflamații ale ochilor și angiopatie diabetică cronică. De asemenea, are acțiune coleretică și de fluidizare a bilei, care este utilă în prevenirea calculilor biliari.

-      Turmericul inhiba formarea de cortizol, deci reduce atât cât este nevoie inflamația. Cortizolul induce rezistență la insulină și hiperglicemie, cu tendința de a păstra grăsimea, ajutând sistemul imunitar și antiviral și producând în timp apoptoza neuronală. Acesta calmează efectele secundare de chimioterapie, hipertrofie benignă, de prostată, angiopatie diabetic și controlează durerea, asemenea paracetamolului. De asemenea, turmericul este util și în osteoartrita, inflamații ale ochilor și a daunelor provocate de metale grele, anti îmbătrânire, dar și în tratamentul diabetului.

-      SAMe S-adenozil metionina este un aminoacid esențial pentru procesele de metilare, una din fazele fundamentale ale procesului de conjugare (faza ÎI). Acesta este folosit ca un medicament antidepresiv, ce efectuează diferite acțiuni care promovează eliminarea de histamina, amine biogene pro-inflamatorii , tipic în reacțiile alergice. Această substanță încurajează eliminarea excesului de estrogen, o situație tipică la femei care suferă de sindrom premenstrual, ajută la eliminarea de dopamină şi adrenalina responsabilă de stres, având un efect calmant. De asemenea, previne colestaza, indusă de estrogeni, prevenind formarea de calculi biliari și este esențiala pentru a elimina excesul de lipide din ficat, astfel prevenind sindromul ficatului gras. În plus, scăderea SAMe homocisteinei este un factor de risc, al bolilor inflamatorii și cardiovasculare. Totodată, acesta este considerat a fi un bun antiinflamator pentru articulaţii, ajuta în cazul stresului oxidativ hepatic, a durerilor de osteoartrita, a durerilor abdominale la copii, dar și în cazul depresiilor.

-      Silimarina FITOSOMATA este un flavonoid de armurariu, cu rol fundamental hepato protector. Există medicamente pe bază de această substanță folosită în bolile de ficat. Chiar și în acest caz crește foarte mult bio disponibilitatea fitosomata și ca urmare, eficiența. În plus, Silimarina apără ficatul de radicalii liberi şi de substanţele toxice. În plus, pentru a asigura o eficiență maximă şi pentru a evita posibilele efecte secundare ale armurariului, conține tiramină, un hipertensiv.
Protejează ficatul de diethilphtalate (DEHP), util în ischemie, pentru creier, ficat și rinichi, intoxicații cu fier. Reduce: ALT, AST, ALP, și crește SOD, GSH, CÂT, este un bun antiinflamator, îmbunătăţeşte memoria, reduce demența şi senilitatea.

-      CULTAVIT ® (B COMPLEX) este un extras din hrișca fermentată în apă energizantă, ce conține Viţ. B, enzime şi coenzime. Vitaminele B găsite în întregime în această formulă, ajută la îndeplinirea funcțiilor lor enzimatice, în procesele digestive și în formarea de amine biogene, cum ar fi serotonină şi melatonină (B6), care sunt esențiale în sinteza de glutation. În unele spitale italiene, se folosesc suplimente de vitamina B pentru dureri de cap deoarece stimulează formarea acetil coenzimei A, fundamentală pentru producerea de energie și pentru faza de detoxifiere acetilară.

-      ZINCUL este un mineral esențial pentru activarea a mai mult de 300 de reacţii enzimatice şi alimentare. Potrivit unui studiu francez, în Val de Marne între 90 și 100% din populație nu consuma doza zilnică recomandată. Zincul este esențial să se administreze sub formă de sare organică, cum ar fi gluconat de zinc, pentru a putea fi asimilat. Zincul are un rol esențial în formarea de prostaglandine, stimulează sistemul imunitar și ajuta la repararea pielii și a mucoaselor.

Mod de administrare: 

Sunt recomandate 2 capsule pe zi, de preferat, între mese.

Ambalaj: 40 capsule Capsule „”DRcaps®”” gastro protejate

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

STEA 7 - pentru steatoza hepatica

STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.
234,00 lei

MICOTHERAPY MAITAKE - pentru slabit, probleme metabolice

Numit „regele ciupercilor”, Maitake este considerat un adaptogen tonic, util pentru a echilibra funcțiile corpului, crește vitalitatea și îmbunătățește răspunsul imun. Acesta este ideal pentru slăbit și pentru problemele metabolice.
267,00 lei

Micotherapy U-Care 70 cps

Conține o concentrație mare de beta-glucani
320,00 lei

Epa 369

Supliment alimentar pe bază de acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu vitamina E naturală.
132,00 lei