Cauta

ENZYMFLOR - enzime digestive

Producator: AVD
105,00 lei
ENZYMFLOR este un supliment alimentar pe bază de enzime, ce este folosit ca un bun antioxidant, antiinflamator, antialergic și este recomandat chiar și în caz de cancer.
+ -

ENZYMFLOR

 

Indicații:

ENZYMFLOR este un supliment alimentar pe bază de enzime, ce este folosit ca un bun antioxidant, antiinflamator, antialergic și este recomandat chiar și în caz de cancer.

Compoziție:

-      Enzimele sunt proteine ​​care au funcţia de a accelera reacţiile chimice de mai mult de un milion de ori, acestea fiind inerente în anumite activități fiziologice vitale, cum ar fi: digestie, respirație, transmisia nervoasă,  producerea de energie.
Când organismul este atacat de bacterii și viruși, enzimele implicate în echilibrare promovează procesul de vindecare și accelerează repararea țesuturilor care suferă daunele. În general, acestea pot trata anumite traume musculare, leziuni, denaturări datorate sportului, toate acestea datorită terapiei enzimatice

-      Amidonul din orez fermentat este obţinut din fermentarea orezului de Aspergillus oryzae. Acesta ajută în procesul de digestie şi absorbţie a nutrienţilor alimentari, în caz de digestie lentă sau incompletă (balonarea stomacului, fermentarea intestinală, flatulenţă), cu absorbţie redusă de nutrienţi. Amidonul din orez fermentat nu este dezactivat prin modificarea pH-ului din stomac şi intestine şi este capabil să îşi exercite pe deplin efectul. Acest amidon din orez este indicat în caz de digestie incompletă, balonare, slabă absorbţie intestinală, fermentaţie şi flatulenţă.

-      Papaya pulbere are rol digestive și antiinflamator. Fructul conţine papaina, o enzimă digestivă destul de interesantă, de origine vegetală, care facilitează digestia proteinelor.

-      Extractul de ghimbir este un bun digestiv, antiinflamator cu activitate carminativă, aromatica, anti-greaţă şi are rol în scăderea colesterolului.

-      Extractul de ananas conţine bromelain, care nu este o substanţă unică, ci este compusă din mai multe enzime. Bromelaina are multe proprietăţi: antiinflamatorii, anti-edematoase, mucolitica şi digestiva. De asemenea, aceasta, are proprietatea de a îmbunătăţi mai uşor şi mai repede asimilarea proteinelor, fiind potrivită pentru cei care suferă de dispepsie. În afară de îmbunătăţirea digestiei poate atenua simptomele tulburărilor sau arsurilor la stomac.

-      Muşeţelul extract uscat este un bun antispastic, digestiv, stomacal, carminativ. Întotdeauna a fost cunoscut ca o plantă cu activitate antispastică, deosebit de potrivită pentru a atenua durerile, colicii intestinali, dismenoree, are, de asemenea, efecte antiinflamatorii, de vindecare, şi ulceroprotective antibacteriene.

-      Extractul uscat de Gențiană are un efect digestiv, fiind, utilizată pe scară largă ca un stimulent al poftei de mâncare. Substanțele sale amare, stimulează receptorii responsabili pentru gust, provocând o creştere a secreţiei.

-      Condurango cortexul este ideal pentru stomac, este un bun analgezic, fiind extreme de util în ceea ce privește durerile gastrice, în dispepsie și anorexia nervoasă de origine, precum și un remediu eficient de greață în timpul sarcinii.


Enzimele digestive sunt foarte importante pentru sănătate, la diferite niveluri, în calitate de:

1. Antioxidant - Studiile arată că, în plus față de a dispune de produse alimentare, enzimele digestive intra în fluxul sanguin şi distrug radicalii liberi, generând astfel un efect antioxidant.

2. Antiinflamator - protează (o enzimă capabilă în eliminarea proteinelor) are proprietăți antiinflamatorii, astfel încât oamenii care suferă de artrită pot beneficia de acest tratament, precum și cele care arată inflamație la nivelul țesutului muscular după un antrenament. Enzimele, precum bromelaina, poate preveni inflamaţia şi poate reduce retenţia de apă.

3. Antialergic - Mulți oameni suferă de alergii alimentare și reacții alergice la alimentele, care nu sunt perfect absorbite în colon și în sânge. Alimentele nedigerate generează formarea de toxine, inflamarea, retenția de apă și încetinesc întregul metabolism. Corpul le recunoaște că un element străin, iar apoi declanșează o reacție alergică. Enzimele digestive pot ajuta la combaterea acestei probleme.

4. Supliment împotriva cancerului – Se spune că dacă ne inundam organismul cu enzime digestive, mai ales dacă sunt luate pe stomacul gol, acestea pot ajuta la distrugerea tumorilor şi la prevenirea cancerului. Proteaza, de exemplu, prezintă o serie de proprietăți unice, care depășesc cu mult funcțiile sale digestive.

5. Supliment pentru arderea grăsimilor - accelerează metabolismul, ducând la arderea grăsimilor și ajutând la menținerea siluetei.

6. Supliment pentru infecţii ale aparatului Urogenital - Enzimele sunt o armă valoroasă împotriva inflamaţiei organelor de Reproducere, cauzată de bacterii, virusuri şi ciuperci, însă enzimele previn apariția lor din timp.

Flacon: 36 capsule

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

GASTROPHIT - gastroduodenal

Recomandat în caz de gastrită, crampe, dispepsii, aciditate gastrică, ulcer gastroduodenal.
202,00 lei