Cauta

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

Producator: AVD
94,00 lei
O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
+ -

ENTEROFLOR 2

 

Indicații:

ENTEROFLOR 2 este un supliment alimentar utilizat în general pentru îmbunătățirea florei vaginale, pentru ameliorarea durerilor abdominale sau pentru reducerea balonării pacienților care se confruntă cu sindromul intestinului iritabil. De asemenea, acesta este extreme de util și în ceea ce privește creșterea răspunsului imun la provocările virale, fiind foarte recomandat în cazul pacienților care au consumat antibiotic.
ENTEROFLOR 2 are o puternică activitate antibacteriană, care inhiba dezvoltarea Candidei albicans şi tropicalis, Aspergullus niger, Pseudomonas aureginosa, Staphylococcus aureus, Eschirichia coli, Helicobacter pylori şi Clostidrium dificile. Totodată, acest supliment are rolul de a reface flora bacteriană intestinală, alterata de terapiile cu antibiotice sau de chimioterapie. Acesta este util în caz de diareea drumeţului, vaginita, enterita, dar și în cazul problemelor de Candidă.

Compoziție:


-   Streptoccocus Thermophilus STB328;
-   Bacil sporigen specific florei bacteriene lactice, care are rolul de a combate durerile abdominale și balonarea, la pacienții cu sindrom de colon iritabil. De asemenea, acesta intensifică răspunsul imun la infecția virală, combate colesterolul din lumenul intestinal, reducând astfel concentrația sa din sânge.
Streptoccocus Thermophilus are rolul de asemenea de a inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene în tractul digestive, ajutând în mod natural la restabilirea nivelurilor normale, ale florei gastrointestinale, contribuind astfel la tratarea bolilor cum ar fi, diareea și constipația.
Prezența bacteriilor intestinale stimulează producerea de anticorpi, care ajută organismul să răspundă cu ajutorul sistemului său imunitar.
această substanță are rolul de a ajuta și în caz de mucozităţi, inflamații severe ale intestinului subțire, datorate chimioterapiei.
Rata de creștere la copii:

Studiile efectuate pe o perioadă de 6 luni, au arătat că, la copiii la care s-a folosit ca supliment Streptoccocus Thermophilus, s-a obţinut o creștere vizibil mai bună, decât la copiii care nu au primit suplimentul.
Diareea cauzată de către antibiotic, cu ajutorul tulpinilor de Streptoccocus Thermophilus, are rolul de a reduce riscul diareei datorate administrării antibioticelor. Antibioticele pot avea ca efect advers, distrugerea bacteriilor benefice, cauzând astfel un mediu propice dezvoltării bacteriilor dăunătoare , motiv pentru care apare și diareea.

-         Bacillus coagulans BC4

Bacillus coagulans este un bacil sporigen care are o puternică activitate antibacteriană, ce inhiba dezvoltarea Candidei albicans şi tropicalis, Aspergullus niger, Pseudomonas aureginosa, Staphylococcus aureus, Eschirichia coli, Helicobacter pylori şi Clostidrium dificile.

Capsule vegetale „Drcaps ®” gastro-protejate

A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui şi surse de căldură.

Fără gluten 
Note: Fără OGM

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
Recomand Enteroflor 2
Am fost diagnosticat cu Helicobacter pylori si bineinteles ca mi s-a prescris un tratament cu antibiotice, care insa mi-a provocat mai mult rau. In urma unei recomandari, am intrat pe site-ul embreise si am luat legatura cu persoana de contact. Domnul care se ocupa de acest aspect, mi-a recomandat Alka Flor, Micotherapy Gastro si Enteroflor 2, iar cu sinceritate va spun ca rezultatele au fost extraordinare.
Am luat în fiecare zi Alka Flor inainte de culcare, supliment care mi-a reglat digestia si de asemenea si Micotherapy Gastro si Enteroflor 2.
Laurentiu | 19.03.2018 17:00
A fost utila aceasta recenzie? Yes Nu (1/0)
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

CISTIFEMM - antibacterian pentru cistita si Candida albicans

CISTIFEMM este un antibacterian puternic, ce luptă împotriva Candidei albicans, dar și împotriva E. coli, care poate duce la formarea cistitei. Acesta îmbunătățește funcționalitatea și bunăstarea tractului urinar.
181,00 lei

G-FEMM GELLULE - germicid, bactericid pentru mucoasa vaginala

G-FEMM GELLULE menține funcționalitatea corectă a aparatului genital feminin, contracrează inflamarea și iritarea mucoasei vaginale. De asemenea, este un germicid ce luptă împotriva bacteriilor (inclusiv Candida), a drojdiilor și a mucegaiurilor. Este util în cazul secrețiilor abundente și vâscoase. Este un dezinfectant în urma ciclului menstrual.
89,00 lei