Cauta

Despre noi

DESPRE NOI

Suntem o companie care a luat fiinţă, din dorința de a îmbunătăți și de a echilibra alimentația oamenilor. Am încercat să ajungem în top prin aprofundarea unei tehnologii unice în ceea ce priveşte suplimentele alimentare, care ne-au oferit posibilitatea să dezvoltăm această activitate, cu ajutorul unor produse de ultima generaţie. Acestea nu prezintă contraindicaţii, însă au un grad ridicat de eficacitate pe termen lung şi un procent mărit de substanţă activă, la un raport optim între calitate şi preţ.

Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă importul exclusiv şi comercializarea suplimentelor alimentare. Am devenit cu timpul o firmă apreciată deoarece am reușit să acoperim un segment pe piață, astfel încât, răspundem cu profesionalism la cerinţele tot mai frecvente ale clienţilor. Politica firmei este de a educa populaţia în direcția unei alimentații sănătoase și echilibrate, iar suplimentele alimentare pot ajuta extreme de mult la acest lucru, aducând numeroase beneficii organismului. Suntem foarte bine motivaţi şi avem în plus un nivel ridicat al conduitei şi pregătirii profesionale, în vederea satisfacerii cerinţelor pieţei şi a pretenţiilor clienţilor. Segmentul de piaţă căruia ne adresăm sunt persoanele, care se confrunta cu diferite afecțiuni și nu numai, astfel încât, produsele noastre se adresează persoanelor care prezintă infecţii, afecţiuni hepatice, psihice, gastrice, probleme ale sistemului imunitar, dar şi persoanelor care ţin la silueta, iar felul în care arată contează mult, astfel încât, avem suplimente inclusiv pentru controlul greutăţii corporale.

OBIECTIVE

Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost expansiunea pe piaţă, prin produse de înaltă calitate şi în conformitate cu problemele de sănătate ale clientului. Suntem convinşi că vom evolua doar prin rezolvarea problemelor de sănătate ale clienţilor noştri şi de aceea, utilizăm toate resursele de care dispunem şi strategii eficiente de marketing pentru a fi recomandaţi prin produsele pe care le oferim. Dorim să ne extindem local şi teritorial, prin colaborare cu medici şi farmacii, pentru a veni în ajutorul clienţilor cu o soluţie 100% eficientă şi naturală la problemele lor de sănătate.

RECOMANDARE

Un client mulţumit reprezintă pentru noi, o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicaţia pentru faptul că majoritatea clienţilor noi, ne contactează datorită recomandărilor clienţilor vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în acelaşi timp, ne face să perseverăm și să devenim din ce în ce mai buni. Dorim să credem că principala noastră caracteristică este profesionalismul, astfel încât, tindem spre performanta prin munca în echipă, stimulam iniţiativa şi căutam produse benefice clienţilor noştri. În al doilea rând, inițiativa este o altă caracteristică a noastră pentru că ne dedicăm fiecărui client în parte deoarece fiecare este unic în felul său, iar noi avem întotdeauna tratamente pentru majoritatea persoanelor care se confruntă cu fel și fel de afecțiuni.

CALITATEA

Reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Aceasta ne motivează să furnizăm produse naturale şi eficiente. Reprezentăm producătorii italieni, cu o experienţă vastă în domeniu. Datorită seriozităţii cu care firma tratează fiecare comandă şi client, datorită produselor foarte eficiente pe care le comercializam şi a colaborării directe cu cei mai experimentaţi producători, Embreise Srl, îşi câştigă renumele pe piaţă.

CARACTERISTICI PRODUSE

– Naturale 100%;
– Efect în timp foarte scurt;
– Tratează cu adevărat afecţiunile;
– Nu au contraindicaţii;
– Nu conţin gluteine, lactoze, alcool, O.G.M;
– Au o concentraţie foarte ridicată.

PRODUSE NATURALE

Produsele naturiste se folosesc în mod tradiţional, încă din cele mai vechi timpuri, în tratarea şi prevenirea afecţiunilor organismului, iar noi păstrăm această tradiţie şi vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse , cu o concentraţie mare de substanţă activă, produse obţinute din germoderivați, ceea ce face ca ingredientele active să fie mult mai uşor asimilate de celulele noastre, iar efectele lor să fie accentuate. Așadar, eficienta produselor este mai mare şi se menţine pe o perioadă îndelungată de timp.

MATERII PRIME

Materiile prime din care sunt obţinute produsele sunt cultivate fără ierbicide sau îngrăşăminte minerale, pesticide chimice şi sintetice şi nu conţin reziduri dăunătoare sănătăţii.

Eficacitatea materiilor prime utilizate este mult mai mare decât cea a produselor convenţionale şi similare.

Ingredientele produselor sunt selecţionate cu grijă din punct de vedere al eficienţei, al purităţii şi al toleranţei optime pentru organism.

PRODUSELE NOASTRE

Sunt recunoscute internaţional şi conţin ingrediente unice, brevetate (actigerm ®, utirose ®, iridoforce ®, meriva ®, cultavit ®, silimarina fitosoma ®). Produsele sub formă de capsule sunt gastro-protejate prin metoda Drcaps ®- ceea ce intensifica asimilarea acestora la nivelul organismului, obţinându-se rezultate similare injectabilelor.

De asemenea, suplimentele noastre îţi redau sănătatea şi bucuria de a profita de ea. Nu au contraindicaţii, deoarece nu conţin conservanţi, coloranţi artificiali şi arome sintetice, silicon şi uleiuri minerale, materii prime modificate genetic, pesticide, sulfaţi, PEG, ftalaţi, SLS, parabeni etc.