Cauta

Crema ganozone - pentru reducerea ridurilor

Producator: AVD
275,00 lei
Cremă care reduce ridurile existente, revitalizează celulele, fiind utilă împotriva petelor cutanate. Este eficientă în ceea ce privește îmbătrânirea dermului, conferind elasticitate și strălucire pielii.
+ -

Crema ganozone

 

Indicații:

Crema ganozone este un tratament eficient, menit să reducă ridurile existente și să revitalizeze celulele, fiind extrem de utilă împotriva petelor cutanate. De asemenea, aceasta luptă împotriva îmbătrânirii dermului, conferind elasticitate și strălucire pielii.

Crema ganozone este utilă și în cazul femeilor aflate la menopauză deoarece previne pierderea tonusului pielii, luminozității și reface textura pielii și a țesuturilor, în general. Uleiul ozonat din compoziția sa, facilitează absorbția cremei, fiind în același timp și un regenerant și antioxidant pentru țesuturile pielii.

Compoziție:

-          Reishi: Accelerează procesul natural de reînnoire a pielii, conferind tonifiere si strălucire. Ajută la reducerea formării ridurilor, combate si ajută prevenirea formării petelor legate de stresul oxidativ și înlătură semnele îmbătrânirii. Utilă și în caz de menopauză deoarece prevenire pierderii tonusului pielii, a luminozităţii și reface textura pielii şi a ţesuturilor, în general, îmbunătăţind şi accelerând cicatrizarea, datorită acţiunii sale de vindecare, in combinaţie cu uleiul ozonat pe care-l conţine.

-          Uleiul de seminţe de floarea-soarelui ozonizat: îmbunătăţeşte pielea agresată în urma stresului oxidativ, contribuie la revitalizarea celulelor, conferă un efect anti-îmbătrânire dermului și ajută celulele să răspundă în mod eficient la factorii de stres de diferite tipuri atât exogeni (de mediu, vreme, radiaţiile UV, etc.), cât şi endogeni (radicali liberi, toxine). Acesta  contribuie la restructurarea dermului, reducând în acest fel adâncimea ridurilor existente.

-          Uleiul de jojoba: posedă proprietăţi antibacteriene şi proprietăţi emoliente şi este potrivit pentru toate tipurile de piele, oferind penetrabilitate mai mare şi o absorbţie mai bună decât alte uleiuri.

-          Ulei de tărâţe de orez: emolient, hidratant, cu rol de netezire a pielii si este deosebit de potrivit pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii, deoarece ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi.

-          Untul de Shea: emolient, nutritiv şi hidratant, fiind un cosmetic natural de mare eficiență în prevenirea ridurilor și în menţinerea tinereții pielii.

-          Vitamina F: promovează integritatea pielii şi stimulează regenerarea celulară rapidă.

-          Sk-lnfluxul (INCI, ceramide 3, ceramide 6II, ceramide 1, Phytosphingosine, colesterol, lauroil lactilat de sodiu): pentru restructurare pielii, ideal pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii şi pentru a îmbunătăţi aspectul pielii uscate si sensibile.

-          Mierea: are funcţie de antioxidant, de protecţie a pielii, dermoregenerant, conferă un surplus de vitamine, hidratează, vindecă.

-          ECM MODUL INE soluţie: este cheia în regenerarea matricei extracelulare, împiedica îmbătrânirea activă, protector anti-metale, rol anti-rid.

-          Alpha Lipoic Acid: antioxidant.

-          Ubichinonâ (Ubidecarenone, factorul Q10): antioxidant puternic, cu rol anti-îmbătrânire şi hidratant.

-          Vitamina E: antioxidant, protejează celulele de radicalii liberi şi previne peroxidarea lipidelor. Este, de asemenea, un hidratant eficient, îmbunătăţeşte elasticitatea şi netezeşte pielea.

Mod de administrare:

Aplicaţi de 2 ori pe zi.

Ambalaj: 50 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*