Cauta

CISTIFEMM - antibacterian pentru cistita si Candida albicans

Producator: AVD
181,00 lei
CISTIFEMM este un antibacterian puternic, ce luptă împotriva Candidei albicans, dar și împotriva E. coli, care poate duce la formarea cistitei. Acesta îmbunătățește funcționalitatea și bunăstarea tractului urinar.
+ -

CISTIFEMM

 

Indicații:

CISTIFEMM este un antibacterian puternic, ce luptă împotriva E. coli, care poate duce la declanșarea cistitei, dar acest supliment luptă de asemenea și împotriva Candidei. Acesta îmbunătățește funcționalitatea și bunăstarea tractului urinar.

E.coli este o bacterie, care, de obicei se regăsește atât in intestinul oamenilor, cât și în cel al animalelor. În cazul în care această bacterie nu este tratată la timp, poate crea infecții intestinale, dar și urinare. În momentul în care tractul urinar este infectat cu E.coli, se vor simți: dureri și disconfort la urinare, nevoia de a merge tot mai des la toaletă, urină uneori tulbure, alteori cu sânge, frisoane și febră sau poate cauza dureri în zona pelviană la femei și în zona rectală la bărbați. E.coli este o bacterie care duce la formarea cistitei.

Bacteriile intestinale, cum ar fi E.coli pot ajunge în vezica urinară, prin contaminare sau prin intermediul limfatic, astfel încât, doar prin corectarea echilibrului florei bacteriene intestinale (cea benefică și cea patogenă), se poate rezolva una dintre cele mai frecvente cauze ale infecției tractului urinar. În cazul în care nu se elimină disbiosa, orice antibiotic va avea efect temporar și va crește rezistența bacteriilor intestinale patogene.

Cistita reprezintă de cele mai multe ori, o inflamare a mucoasei, aflată în interiorul vezicii urinare. E.coli este o bacterie care de multe ori poate duce la cistită. Cistita este provocată în momentul în care bacteriile ajung în vezica urinară, iar aceasta nu mai reușește să își îndeplinească funcțiile. Bacteriile pot pătrunde în organism prin intermediul ureterei ș provin în zona vaginală prin intermediul bacteriei E.coli. O altă cauză a cistitei poate fi igiena precară. Printre cele mai frecvente simptome se numără: nevoia de a urina frecvent, usturime și durere la urinare, o cantitate mică de urină eliminată, urină ce prezintă un miros înțepător, urină închisă la culoare și uneori cu sânge, dureri abdominale și disconfort, febră, lipsă de energie, dureri în timpul actului sexual.

Candidoza este reprezentată de o infecție fungică, ce provoacă iritație, mâncărime intensă la nivelul vulvei și vaginului, dar și scurgeri vaginale. Candidoza este o inflamație a vaginului sau cu alte cuvinte, o formă de vaginită. Aceasta este o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor de cel puțin două ori în decursul vieții. Printre cele mai frecvente simptome ale candidozei se numără: secrețiile vaginale apoase, erupțiile vaginale, iritație și mâncărime la nivelul vulvei și al vaginului, edemul și înroșirea vulvei, sensibilitate și durere vaginală sau scurgeri vaginale apoase.

Compoziție:

-       Apa energizantă cu ajutorul sistemului Ojas Brevetat;

-       UtiroseTM: extract de Hibiscus sabdarifa standardizat la 60% polifenoli – obținut din pedunculi de hibiscus (Hibiscus sabdarifa (Utirose) în care UTI este abrevierea pentru „Infecţii ale Tractului Urinar” și Roşe este abrevierea de la Roselle ( un alt nume al Hibiscusului). În procesul de extracție, brevetat, au fost selecţionaţi unii polifenoli, în special flavonoide și proantocianidine, împreună cu diferiți acizi organici, care asigură eficacitatea acestuia. Are proprietăți puternice antimicrobiene şi capacitatea de a reduce semnificativ infecțiile tractului urinar.

-       Juniperus communis muguri: antiseptic urinar, ce stimulează funcţia renală, prin creșterea diurezei, favorizează eliminarea acidului uric și a toxinelor. Utilizat în cistite cronice, uretrite, gută, reumatism muscular și articular, artrită.

-       Calluna vulgaris muguri: antiseptic, diuretic şi analgezic. Utilizat în tratamentul cistitei acute şi recurente, uretrita, cistopielita și diferite forme de infecții şi inflamaţii ale tractului urinar.

-       Tecoma curialis extract uscat (Ţiţ 3% naftochinone.): antiseptic, antifungic, antiinflamator și imunostimulator. Util în tratamentul prostatitei, inflamației intestinale și inflamației genito-urinare feminine.


Mod de administrare: 

½ lingura (10 ml) de 2 până la 4 ori pe zi.

Agitați înainte de utilizare.


Flacon: 250 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei

STEA 7 - pentru steatoza hepatica

STEA 7 este un supliment alimentar extreme de util în caz de steatoză hepatică.
234,00 lei

EPADX - pentru detoxifiere hepatica

Util în fluidizarea fierii, previne și reduce calculii biliari în intoxicația cu medicamente, pesticide, alcool, produse chimice, aditivi, fum. Reduce toxicitatea medicamentelor în chimioterapie, ajută la eliminarea metalelor grele (plumb, mercur). Este un antioxidant puternic intracelular, util în alergii, anxietate.
252,00 lei

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei