Cauta

C LIPOSOL - 60 VEGECAPE

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

123,00 lei
+ -
  • Supliment alimentar de vitamina C solubilă în grăsimi.
  • Palmitatul de ascorbil este capabil să traverseze barierele biologice și să satisfacă cererea de ascorbat în țesuturi mai bine decât forma hidrofilă.
  • Nu este o simplă vitamina C lipozomală, în care vitamina C este încă sub formă de acid ascorbic: este ceva mai mult, palmitatul de ascorbid este de fapt o moleculă care este direct liposolubilă, adică solubilă în țesuturile lipidice.
  • Îndeplinește o acțiune antioxidantă importantă direct în țesuturile lipidice.
  • Vitamina C contribuie la mentinerea functiei sistemului imunitar, indicata si sportivilor.
  • Metabolismul energetic
  • Vitamina C susține articulațiile contribuind la formarea normală a colagenului.
  • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ datorită proprietăților vitaminei C.

C LIPOSOL este un supliment alimentar de vitamina C liposolubil, adica solubil in lipide sau grasimi, spre deosebire de acidul ascorbic si sarurile acestuia care sunt in schimb solubile in apa, adica solubile in apa.
Palmitatul de ascorbil este un ester format din acid ascorbic și acid palmitic creând o formă liposolubilă a vitaminei C care, spre deosebire de acidul ascorbic, este solubilă și în țesuturile lipidice. Palmitatul de ascorbil este lipofil și, prin urmare, este capabil să traverseze barierele biologice realizate de fosfolipide și satisface cererea de ascorbat în anumite țesuturi mai bine decât forma hidrofilă.
Vitamina C contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ si la formarea de colagen pentru functionarea normala a cartilajelor, pielii, oaselor si vaselor de sange. Susține funcția fiziologică a sistemului nervos și a sistemului imunitar și absorbția fierului. De asemenea, contribuie la metabolismul energetic normal și la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după efort fizic intens (efectul benefic se obține cu aportul zilnic de 200 mg în plus față de aportul zilnic recomandat de vitamina C).
C LIPOSOL nu conține ingrediente de origine animală și, prin urmare, este potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Palmitat de 6-L-ascorbil, capsulă vegetală (agent de acoperire: hidroxi-propil-metilceluloză, colorant: dioxid de titan), antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași (de origine vegetală).

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A se pastra intr-un loc uscat, ferit de surse de caldura. Închideți ermetic după utilizare.

Informații nutriționale pentru porție
Informații nutriționale per porție

1 PORȚIE/PORTIE = 1 CAPSULA VEGETALE/VEGECAPS

Ascorbile palmitato/Ascorbyl palmitat500 mg
di cui vitamina C/din care vitamina C200 mg (250% VNR/NRV)

VNR/NRV=Valori Nutritivi di Riferimento/ Valori de referință nutriționale

Luați 1 capsulă pe zi cu apă sau altă băutură la alegere, în orice moment al zilei.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*