Cauta

BIOSEME LIQUIDO - pentru uz intern si extern

Producator: AVD
169,00 lei
Uz intern: antiviral, antibacterian, antiparazitar, antiinflamator, antifungic, antialergic, activ împotriva drojdiilor, a protozoarelor și a virusurilor gripali, a ciupercilor și util în caz de herpes.
+ -

BIOSEME LIQUIDO

 

Indicații:

BIOSEME LIQUIDO este un supliment care poate fi folosit atât pentru uz intern, cât și pentru uz extern, având proprietăți antivirale, antibacteriene, dar și antiinflamatorii.

Uz intern: antiviral, antibacterian, antiparazitar, antiinflamator, antifungic, antialergic, activ împotriva drojdiilor, protozoarelor și a virusurilor gripali, a ciupercilor și a herpesului.
De asemenea, este recomandat în caz de candidoza, gripă, răceli, diareea călătorului, infecţii gastrice, intestinale, urinare. Util totodată în caz de infecţii gingivale (sângerare), afte ale mucoasei bucale și stomatită ulceroasă.

Utilizare:

Se utilizează 10-15 picături, diluate într-un pahar cu apă, se clăteşte gura, după care se înghite. În cazul ulcerelor mici, dureroase, cauzate de virusuri herpes reactivat, ştergeţi cu o soluție obţinuta din 2 picături, diluate într-o lingură de apă, cu un tampon de bumbac.
Utilizaţi 1-2 picături de extract, pe periuța de dinți umedă și spălați dinții de 3 ori pe zi;
Halitoza: poate fi cauzată de bacteriile din gură, carii dentare sau fermentare în tractul digestiv.
Se clătește gura și se face gargara de mai multe ori pe zi, cu câteva picături de extract diluat într-un pahar cu apă.


Uz extern: În cazul ciupercilor de piele și a altor afecțiuni asemănătoare se folosesc 15-30 picături sau mai multe diluate în 10-30 ml de apă.

Pentru față (acnee, pete pe piele, coşuri): Umeziţi pielea cu 5 picături de soluţie şi masaţi fata, lăsați un pic să pătrundă, apoi clătiţi și uscaţi. Dacă simțiți o ușoară senzație de furnicături înseamnă că extractul acționează în profunzime.
Pielea: În cazul extractului folosit sub formă de spray, acesta s-a dovedit a fi un remediu eficient de urgență pentru leziuni mai mici, arsuri, muşcături de insecte, urticarie, cu rol fungicid, având o putere extraordinară împotriva infecțiilor fungice ale pielii. În acest ultim caz, extractul se tamponează pe părțile afectate, amestecat cu glicerină sau ulei, de două ori pe zi; trebuie continuat chiar și după ce simptomele au dispărut. Util în cazul micozelor picioarelor, precum și în caz de transpirație excesivă a picioarelor, care este cauzată de fungi.
Extractul de semințe de grapefruit poate preveni eficient formarea cariilor

  1. Pune 1-2 picături de extract pe o periuţă de dinţi şi periaţi dinţii de 3 ori pe zi;
  2. Se adaugă 5-10 picături într-un pahar cu apă și se face gargara;
  3. Folosiţi aţa dentară umezita cu extract sau folosiţi 2-3 picături local;
  4. În caz de inflamaţii severe, utilizaţi câteva picături (diluate într-o ceașcă de apă), pe o dischetă de bumbac şi tamponaţi zona gingiilor și lăsaţi să acţioneze local, timp de câteva minute pe zi.
  5. Extractul elimină germenii nedoriţi din periuța de dinți și previne proliferarea acestora. Folosiţi 10 picături de extract într-un pahar de apă și lăsaţi la înmuiat periuța de dinți, chiar pe tot parcursul nopții. Înainte de utilizare, se clăteşte bine pentru a elimina germenii morți. Amestecul de extract și apă trebuie reînnoit la fiecare două zile.
  6. În caz de durere de dinți și extracții dentare, faceţi gargara de mai multe ori pe zi, cu o soluție de 10g de extract de seminţe de grapefruit, diluat într-un pahar cu apă.
    Această soluție este, de asemenea, utilă în caz de dureri în gât, răgușeală și laringita.
    Extractul de semințe de grapefruit conține glicozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care au un efect antiinflamator și antialergic.

Studiile au arătat că extractul de semințe de grapefruit are proprietăţi germicide interesante. Pare a fi activ împotriva bacteriilor, drojdiilor și a mucegaiurilor (inclusiv cele de drojdii), protozoare, viruși, gripă și herpes. Extractul este utilizat în mod tradițional în formele de gripă, răceli, infecții gastrointestinale cu bacterii, virusuri şi ciuperci, parazitoze, diaree și în tratamentul cu Candidă.

Acesta acționează favorabil ca o protecţie asupra mucoasei, datorită proprietăților antiinflamatorii ale extractului de semințe de grapefruit. Poate fi de asemenea util în caz de infecții de diferite tipuri, ale tractului intestinal sau a infecţiilor gastrice cu Candidă.

Compoziție:
Extractul concentrat din semințe de grapefruit (Citrus paradişi MACT.) (Ţiţ cu 60% compuși polifenolici), apă purificată, glicerol vegetal.

Mod de administrare:
7-10 picături de 3 ori pe zi, diluate în apă.

Pentru faza acută până la 20 picături de 3 ori pe zi.

Aceeași doză poate fi folosită cu succes în caz de infecții ale tractului gastro-intestinal, în diaree, dureri abdominale, greață și vărsături.

Ambalaj: sticluţă de 50 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*