Cauta

AVD

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

MICOTHERAPY GASTRO - pentru afectiuni gastro-intestinale

Recomandat în caz de gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian, boli inflamatorii ale intestinului, boala Crohn, colită ultradigestivă, sindrom de colon iritabil, tulburări digestive, ulcer și infecții cu Helicobacter pylori.
261,00 lei

MICOTHERAPY HERICIUM - pentru regenerarea mielinei

Eficient pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale, precum gastrite, ulcere, reflux, sindrom de colon iritabil. Prezintă de asemenea și proprietăți neuroprotectoare: reduce stresul, anxietatea și depresia.
261,00 lei

MICOTHERAPY SHIITAKE - pentru producerea de anticorpi, imunitate

Inumomodulant, imunostimulant, produce anticorpi, luptă împotriva bolilor cardiovasculare, a diferitelor tipuri de cancer, stimulează macrofagele, limfocitele T și celulele Natural Killer. Util în scăderea colesterolului și în prevenirea arterosclerozei.
261,00 lei

SYTRI K2 - pentru colesterol, trigliceride

Util în menținerea optimă a nivelurilor plasmatice, fiziologice ale colesterolului și trigliceridelor. Ajută la reducerea depozitelor de calciu în artere.
266,00 lei

MICOTHERAPY REISHI - pentru imunitate

150 + antioxidant si 200 + fitonutrienti
261,00 lei

ATTIVATRE CIRCOLO - imbunatateste microcirculatia

Acesta îmbunătățește circulația periferică, protejează vasele și crește rezistența capilarelor. Are rolul de a fluidiza sângele, este util pentru picioarele grele, varice, hemoroizi, fragilitate capilară, furnicături, retenție hidrică și inclusiv pentru celulită.
136,00 lei