Cauta

Argint coloidal ionic

176,00 lei
40 ppm
+ -

Argint coloidal ionic produs cu metoda Robert O.Becker este rezultatul unui proces electrolitic care desparte particulele de argint în ioni de mici ( de aici termenul «ionic»), cu o dimensiune medie mai mică de 0,01 micrometri.

- O dimensiune atât de fină este esențială, deoarece permite particulelor să se miște liber în corp și să traverseze diferitele bariere și membrane prezente.

- Din punct de vedere chimic, ionicul de argint coloidal este o dispersie, un sistem de două sau mai multe faze (substanțe). Majoritatea dispersiilor sunt coloidale, adică în ele există o substanță dispersată (argint) sub formă de particule mici într-o a doua substanță numită dispersant (de exemplu, apă distilată).

- Argintul coloidal este insipid, inodor și nu irită țesuturile sensibile. Poate fi așezat pe tifon și aplicat direct pe tăieturi, răni deschise și negi.

- Cercetările biomedicale au arătat că niciun organism despre care se știe că provoacă boli (bacterii, viruși și ciuperci) nu poate trăi mai mult de câteva minute în prezența unei urme de argint.

- Argintul stimulează profund vindecarea pielii și a țesuturilor moi, într-un mod diferit de orice proces natural cunoscut și ucide cele mai periculoase infecții de tot felul, inclusiv bacteriile și ciupercile care ne înconjoară.

Ambalare:

100 ml - Cu picurător

Ingrediente:

Apă dublă distilată, 999/1000 argint maxim 40 PPM.

Mod de administrare:

- Pentru uz intern:

Adulți: 20 pic/ 3 pe zi, timp de 10-15 zile.

Copii: 10 pic/ 3 pe zi, timp de 10-15 zile.

Picăturile pot fi luate cu apă minerală sau administrate sublingual.

- Pentru uz extern:

Pulverizați produsul in formă pură direct pe piele. Udați zona care trebuie tratată.

Notă:

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani. A nu se utiliza în timpul sarcinii și la copii sau, în orice caz, pentru perioade prelungite fără a consulta un medic. A se păstra într-un loc uscat, departe de sursele de căldură. Închideți pachetul după utilizare. 
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*