Cauta

ARGI PW - PUDRĂ DE ARGININA 300g

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

174,00 lei
+ -

L-ARGININA SUB FORMA DE PULBERE SOLUBILA

FORMULA CONCENTRAT - CONȚINE 50 PORȚII

kyowa
* Kyowa Quality® și sigla KQ sunt mărci comerciale înregistrate
ale Kyowa Hakko Bio Co., Ltd.

AMINOACIZI OBŢINUŢI PRIN FERMENTAŢIE.

• Supliment alimentar pudră de L-arginina
• Eurosup a folosit L-Arginina Kyowa pentru cea mai bună calitate
• Destinat sportivilor și persoanelor active care își antrenează greu mușchii
• L-Arginina este un aminoacid conținut în mod natural în proteine ​​și este implicat în ciclul ureei. FĂRĂ un precursor.
• 3 g L-Arginina per portie

ARGI PW - ARGININA POLVERE este un supliment alimentar din pulbere de L-Arginina, cu indulcitori, potrivit pentru adulti. Oferă 3000 mg de L-Arginină pe o singură porție. Produsul este potrivit în special pentru pre-antrenament pentru sportivi, în timpul zilei sau înainte de culcare. Datorită utilizării aromelor inovatoare, ARGININA POLVERE are un gust fantastic combinat cu o solubilitate perfectă. Nu conține ingrediente de origine animală.

L-Arginina (Kyowa Quality®), Acidificator: acid citric; Arome; Colorant: roșu sfeclă roșie; Antiaglomeranti: fosfat de calciu dibazic, dioxid de siliciu; Îndulcitori: sucraloză, acesulfam K.

Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. O dietă variată echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat și departe de sursa de căldură. Închideți ermetic după utilizare.

Informații nutriționale pe porție
1 PORȚIE = 1 LINGĂ (6 g)
L-Arginina3.000 m

Dizolvati o portie (o cana de masura = 6g) cu 200-300 ml apa. Luați o porție pe zi, cu 30 de minute înainte de efort, în timpul zilei sau seara înainte de culcare, pe stomacul gol.

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*